XIM Community

Did you get the sample?  (Read 30035 times)

Offline Loki11

  • Member
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: Did you get the sample?
« Reply #285 on: 03:02 PM - 12/02/21 »
Hello, can i play via ethernet cable on beloader ? I was watching the guide but I don't understand English very much. how can you describe it?
Beloader is wireless. The PS5 should be wired for the lowest input lag.
but I mean can I play via ethernet cable and not wifi

Offline antithesis

  • MVP
  • *
  • Posts: 13947
    • View Profile
    • Mod Squad
Re: Did you get the sample?
« Reply #286 on: 03:23 PM - 12/02/21 »
Beloader has no Ethernet support, itís wireless only. The PS5 should be wired, if possible in your setup.

Official Australian distributor for
XIM NEXUS, XIM APEX, Titan One & Titan Two at Mod Squad
XIM APEX demos on Twitch and YouTube. Follow Twitter for live stream alerts

Offline Loki11

  • Member
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: Did you get the sample?
« Reply #287 on: 03:43 PM - 12/02/21 »
I don't know, that's why I ask :)

Offline GhettoFishcake

  • Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Did you get the sample?
« Reply #288 on: 04:22 PM - 12/03/21 »
Mine flashes red and green with the included info suggesting that's a 'Host Registration Failure'

Any thoughts on what that might mean?
Thanks.

Offline Loki11

  • Member
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: Did you get the sample?
« Reply #289 on: 06:01 AM - 12/04/21 »
hello what software do me need to have in xim for beloader to work well?

Online Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34404
    • View Profile
Re: Did you get the sample?
« Reply #290 on: 06:35 AM - 12/04/21 »
Use the latest XIM Beta firmware :)
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Lukasz

  • Member
  • *
  • Posts: 252
    • View Profile
  • PSN ID: boloMALAN
Re: Did you get the sample?
« Reply #291 on: 09:13 AM - 12/05/21 »
Hey,

Does any of you use the Beloader/Titan 2/Apex combo?

I can get the Apex to work through Beloader but not the Titan 2.

Online Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34404
    • View Profile
Re: Did you get the sample?
« Reply #292 on: 11:56 AM - 12/05/21 »
That was one of the things i tried to test how many inputs per second the beloader can support. Titan + XIM worked for me, but only when settings the Titan protocol to PS4 instead of PS5.
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Lukasz

  • Member
  • *
  • Posts: 252
    • View Profile
  • PSN ID: boloMALAN
Re: Did you get the sample?
« Reply #293 on: 12:36 PM - 12/05/21 »
I see, I am going to try it later then.

Do you think this will have some negative effects? I mean it should still play PS5 games, right?

Offline Lukasz

  • Member
  • *
  • Posts: 252
    • View Profile
  • PSN ID: boloMALAN
Re: Did you get the sample?
« Reply #294 on: 01:14 PM - 12/05/21 »
Unfortunately, for me it is still no go, even when Titan is set to PS4, red light on the out put of titan

Offline stromdriver

  • Member
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
  • PSN ID: stromdriver
Re: Did you get the sample?
« Reply #295 on: 05:48 PM - 12/05/21 »
so is the consensus that beloader and xim apex are a "functional" option for using mouse&kb(or nav controller) for dualsense games like bf2042 on ps5?

Offline elcabone

  • Member
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • PSN ID: elcabone_84
Re: Did you get the sample?
« Reply #296 on: 08:18 AM - 12/06/21 »
so is the consensus that beloader and xim apex are a "functional" option for using mouse&kb(or nav controller) for dualsense games like bf2042 on ps5?

Exactly

Offline GhettoFishcake

  • Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Did you get the sample?
« Reply #297 on: 09:19 AM - 12/06/21 »
Unfortunately, for me it is still no go, even when Titan is set to PS4, red light on the out put of titan

Whilst it's clearly working for many, there are 'some' - including me, who are struggling to get it to function. The setup is easy; this isn't a user error problem. Beloader to their credit, are also responsive in attempting to resolve the problem.

That all said, I'm expecting any path towards a refund is unlikely, although I haven't poked for that as yet. I'm also expecting at this point that I'll never get it to work.

Its not a huge financial hit, but something to keep in mind...

Offline Lukasz

  • Member
  • *
  • Posts: 252
    • View Profile
  • PSN ID: boloMALAN
Re: Did you get the sample?
« Reply #298 on: 09:55 AM - 12/06/21 »
Unfortunately, for me it is still no go, even when Titan is set to PS4, red light on the out put of titan

Whilst it's clearly working for many, there are 'some' - including me, who are struggling to get it to function. The setup is easy; this isn't a user error problem. Beloader to their credit, are also responsive in attempting to resolve the problem.

That all said, I'm expecting any path towards a refund is unlikely, although I haven't poked for that as yet. I'm also expecting at this point that I'll never get it to work.

Its not a huge financial hit, but something to keep in mind...
I mean if I only use XIM Apex with it then it works for me no problem, it is only when I am trying to use it with Titan 2. So far I have been trying to use it with PS5 controller and I am thinking this may be the issue. I will see if anything changes if I use a different controller.

Offline Lukasz

  • Member
  • *
  • Posts: 252
    • View Profile
  • PSN ID: boloMALAN
Re: Did you get the sample?
« Reply #299 on: 02:37 AM - 12/07/21 »
Unfortunately, I have tried it with the Hori controller I use to use for the first PS5 solution and still no luck, titan 2 still does not work with Beloander


Admin