XIM Community

[Q/A] Is this a glitch  (Read 80 times)

Offline RileyM38265

  • Member
  • *
  • Posts: 67
    • View Profile
  • Gamertag: YRN Stubby
[Q/A] Is this a glitch
« on: 06:38 PM - 02/22/21 »
https://imgur.com/79i2UVO I donít know how to send images so this is the best I can do there is a mouse translation error when Iím on the latest st
« Last Edit: 10:18 AM - 02/23/21 by mist4fun »

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 55753
    • View Profile
Re: Is this a glitch
« Reply #1 on: 10:18 AM - 02/23/21 »
Current support for ADS is .9. Hold your ADS button while checking the hidden text to view the ADS version. Creating a new config once the latest game support has been downloaded is needed to use the latest support. I recommend renaming your old config.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline RileyM38265

  • Member
  • *
  • Posts: 67
    • View Profile
  • Gamertag: YRN Stubby
Re: [Q/A] Is this a glitch
« Reply #2 on: 04:58 PM - 02/23/21 »
Oh ok thanks and I have another question I factory reset my xim a lot trying new firmwares and stuff maybe like 10+ times is it possible that this can degrade the device and it wonít be like it used to be? I ask because my send is a little quicker than I remember but itís probably just a placebo

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 55753
    • View Profile
Re: [Q/A] Is this a glitch
« Reply #3 on: 05:44 PM - 02/23/21 »
No, your XIM can safely be flashed as many times as you need. The only thing I would even think about doing would be to put a short extension between APEX and console. It can help protect against connector and port wear.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline RileyM38265

  • Member
  • *
  • Posts: 67
    • View Profile
  • Gamertag: YRN Stubby
Re: [Q/A] Is this a glitch
« Reply #4 on: 07:08 PM - 02/23/21 »
Thanks been asking my self it for a while every time I factory reset if Iím doing terminal damage so thank you