XIM Community

Rogue Company Config  (Read 252 times)

Offline NeedHelp123

  • Member
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
  • Gamertag: Pilsol
Rogue Company Config
« on: 03:40 PM - 10/15/20 »
Can we please get a Rogue Company Config? The game has been out for so long and itís out of beta, itís free to play and itís on all platforms. They have a shoot around so all the testing can be done. Iíve been waiting on a Config for 2 months

Offline Acapella

  • Member
  • *
  • Posts: 139
    • View Profile
Re: Rogue Company Config
« Reply #1 on: 04:17 PM - 10/15/20 »
Can we please get a Rogue Company Config? The game has been out for so long and itís out of beta, itís free to play and itís on all platforms. They have a shoot around so all the testing can be done. Iíve been waiting on a Config for 2 months
the game only became free to play in the last fortnight, mist doesnít train STs for beta games. ST training started a few days ago and should be done within a week.

Offline InsidasS

  • Member
  • *
  • Posts: 263
    • View Profile
  • Gamertag: PACsho0ter
Re: Rogue Company Config
« Reply #2 on: 07:29 PM - 10/15/20 »
Can we please get a Rogue Company Config? The game has been out for so long and itís out of beta, itís free to play and itís on all platforms. They have a shoot around so all the testing can be done. Iíve been waiting on a Config for 2 months
the game only became free to play in the last fortnight, mist doesnít train STs for beta games. ST training started a few days ago and should be done within a week.
Thats good news..so next week maybe we will have it..until then you have any suggestions to make the game playable?
Subscribe my Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCH0bVZ91bG00necRwoMDiCQ?view_as=subscriber

Follow my Twitch channel:
https://www.twitch.tv/shooterass

Follow and Subscribe my Twitch channel:
https://www.twitch.tv/shooterass

Thanks for Supporting me!

Offline Acapella

  • Member
  • *
  • Posts: 139
    • View Profile
Re: Rogue Company Config
« Reply #3 on: 09:04 PM - 10/15/20 »
Can we please get a Rogue Company Config? The game has been out for so long and itís out of beta, itís free to play and itís on all platforms. They have a shoot around so all the testing can be done. Iíve been waiting on a Config for 2 months
the game only became free to play in the last fortnight, mist doesnít train STs for beta games. ST training started a few days ago and should be done within a week.
Thats good news..so next week maybe we will have it..until then you have any suggestions to make the game playable?
high dpi 12k+ , sync off ,1000hz polling , steady aim of 2.0 to 4.0, use DOOM or starwars battlefront ST and maybe RML anti aim assist ballistics curve

Offline InsidasS

  • Member
  • *
  • Posts: 263
    • View Profile
  • Gamertag: PACsho0ter
Re: Rogue Company Config
« Reply #4 on: 03:58 PM - 10/16/20 »
Can we please get a Rogue Company Config? The game has been out for so long and itís out of beta, itís free to play and itís on all platforms. They have a shoot around so all the testing can be done. Iíve been waiting on a Config for 2 months
the game only became free to play in the last fortnight, mist doesnít train STs for beta games. ST training started a few days ago and should be done within a week.
Thats good news..so next week maybe we will have it..until then you have any suggestions to make the game playable?
high dpi 12k+ , sync off ,1000hz polling , steady aim of 2.0 to 4.0, use DOOM or starwars battlefront ST and maybe RML anti aim assist ballistics curve
So we need like 0 aim assist in this game?what about in game..10 and 100 to sens and acceleration?
Subscribe my Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCH0bVZ91bG00necRwoMDiCQ?view_as=subscriber

Follow my Twitch channel:
https://www.twitch.tv/shooterass

Follow and Subscribe my Twitch channel:
https://www.twitch.tv/shooterass

Thanks for Supporting me!

Offline InsidasS

  • Member
  • *
  • Posts: 263
    • View Profile
  • Gamertag: PACsho0ter
Re: Rogue Company Config
« Reply #5 on: 06:23 PM - 10/16/20 »
Can we please get a Rogue Company Config? The game has been out for so long and itís out of beta, itís free to play and itís on all platforms. They have a shoot around so all the testing can be done. Iíve been waiting on a Config for 2 months
the game only became free to play in the last fortnight, mist doesnít train STs for beta games. ST training started a few days ago and should be done within a week.
Thats good news..so next week maybe we will have it..until then you have any suggestions to make the game playable?
high dpi 12k+ , sync off ,1000hz polling , steady aim of 2.0 to 4.0, use DOOM or starwars battlefront ST and maybe RML anti aim assist ballistics curve
OMG is working!i need to fix it little more..but its working..if you guys have any suggestions about these
Subscribe my Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCH0bVZ91bG00necRwoMDiCQ?view_as=subscriber

Follow my Twitch channel:
https://www.twitch.tv/shooterass

Follow and Subscribe my Twitch channel:
https://www.twitch.tv/shooterass

Thanks for Supporting me!

Offline MercyOnCall

  • Member
  • *
  • Posts: 101
    • View Profile
Re: Rogue Company Config
« Reply #6 on: 12:13 AM - 10/17/20 »
Can we please get a Rogue Company Config? The game has been out for so long and itís out of beta, itís free to play and itís on all platforms. They have a shoot around so all the testing can be done. Iíve been waiting on a Config for 2 months
the game only became free to play in the last fortnight, mist doesnít train STs for beta games. ST training started a few days ago and should be done within a week.


That's amazing news , thank you for the info . I'm waiting on this game for the longest ! Very excited for the ST


Admin