XIM Community

block inputs  (Read 111 times)

Offline trickz

  • Member
  • *
  • Posts: 45
    • View Profile
block inputs
« on: 01:07 PM - 09/16/20 »
hey is there away to block inputs say i press A on my controller i dont want it to register in game that i pushed A is this possible?

Offline BlueAid

  • Member
  • *
  • Posts: 359
    • View Profile
Re: block inputs
« Reply #1 on: 01:12 PM - 09/16/20 »
Pretty sure inputs made with the controller will always be registered with the console. The XIM emulates the controller, so really whenever you press a button on your keyboard that's binded to "A", it is reading it as the controller.

So no, I'm pretty sure you cannot stop inputs made with the controller from being registered by console.
CM MasterKeys Pro M White | Logitech G203 | Steelseries QcK Heavy

Future PS5 Owner | PS4 Pro | Xbox One S | PS3 | Xbox 360

XIM APEX | XIM 4 | XIM Edge

Top 500 Overwatch | Apex Predator | Praying Cold War makes COD fun again

Offline antithesis

  • MVP
  • *
  • Posts: 10145
    • View Profile
    • Mod Squad
Re: block inputs
« Reply #2 on: 01:57 PM - 09/16/20 »
You can with a Titan One or Two script in combination with XIM APEX.

Official Australian distributor for XIM APEX, Titan One & Titan Two at Mod Squad
XIM APEX demos on Twitch and YouTube. Follow Twitter for live stream alerts

Offline GamingNerd

  • MVP
  • *
  • Posts: 1623
    • View Profile
Re: block inputs
« Reply #3 on: 12:41 AM - 09/19/20 »
You can with a Titan One or Two script in combination with XIM APEX.
Is it possible for you to explain how this is done for future reference?
The Xim is not a magical tool that is going to make you a god. Time, effort and perseverance is what will take your gaming to the next level.

[Ps4] [Sony Nav] [T9 Gamepad] [Logitech G502 Proteus] [Dpi's: 12,000, 3200, 4000, 2400] [Syncs: Off and Common]

Offline Mb1966

  • Member
  • *
  • Posts: 306
    • View Profile
  • PSN ID: mbooze1966
Re: block inputs
« Reply #4 on: Today at 03:51 PM »
hey is there away to block inputs say i press A on my controller i dont want it to register in game that i pushed A is this possible?
Do you mean you donít want to use whatever action is associated with the A button?
If so just assign another button to that action. Or just un-assign the action.


Admin