XIM Community

Xim4 Rainbow six siege lean issue  (Read 530 times)

Offline Ev0xxeddd

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
  • Gamertag: Ev0xxed
  • PSN ID: Ev0xxed
Xim4 Rainbow six siege lean issue
« on: 10:16 PM - 05/14/20 »
I can't set my binds to be Q for lean E works fine but. Q does not work L Shift is the left lean e is right can anyone help to make my Q work as left lean.

Offline LifelikeClub9

  • Member
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
  • Gamertag: LifelikeClub9
  • PSN ID: ReKap-Stratss
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #1 on: 10:38 AM - 05/21/20 »
Hey I know a fix to this. Under the ADS tab it should say something like keep input from other tab or something like that. You donít want it to be checked and then when you ads your lean can be Q and E.

Offline Kostas

  • Member
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
  • PSN ID: Kostas
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #2 on: 06:34 PM - 10/06/20 »
Hey I know a fix to this. Under the ADS tab it should say something like keep input from other tab or something like that. You donít want it to be checked and then when you ads your lean can be Q and E.



Can u post a pic where is that as i can find it tha ks though i have the same problem tbh thanks in advance

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 31863
    • View Profile
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #3 on: 07:11 PM - 10/06/20 »
Its the inherit box right at the top of your ADS config.
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Kostas

  • Member
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
  • PSN ID: Kostas
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #4 on: 05:15 AM - 10/09/20 »
Its the inherit box right at the top of your ADS config.
So i untick all the inherit box ? U on ps4?

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 31863
    • View Profile
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #5 on: 09:58 PM - 10/09/20 »
You would only do it for the ADS sub config.
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Kostas

  • Member
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
  • PSN ID: Kostas
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #6 on: 07:40 AM - 10/10/20 »
You would only do it for the ADS sub config.


I try it is not working or still im missing something

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 31863
    • View Profile
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #7 on: 01:05 PM - 10/10/20 »
When you have unticked the box you must change the button bindings for the ADS config, did you do that too?
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Kostas

  • Member
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
  • PSN ID: Kostas
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #8 on: 05:11 PM - 10/10/20 »
When you have unticked the box you must change the button bindings for the ADS config, did you do that too?
i think not change the Button binding for the ADS meanning? 

Offline Kostas

  • Member
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
  • PSN ID: Kostas
Re: Xim4 Rainbow six siege lean issue
« Reply #9 on: 05:12 PM - 10/10/20 »
When you have unticked the box you must change the button bindings for the ADS config, did you do that too?

Can i send u pic here of my settings