XIM Community

Battlefield 3  (Read 234636 times)

Online Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 29555
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1320 on: 11:43 AM - 03/18/12 »
id say you re one of the very few that have such a beasty connection lol

see it as a first approach in rentable servers for console, its the first time so far so dont expect a perfect system like on the pc
it needs its time (and hopefully will find its way into other publishers)
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIMGameplay

Offline Lord Of The Sith

  • MVP
  • *
  • Posts: 8151
  • Made up from mostly non toxic materials.
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1321 on: 04:58 PM - 03/19/12 »
Ok this is a question for PC BF3 players.

I would like to bind only my Main & pistol to mouse wheel up and down.
No matter which way i scoll i need it to select next weapon.

Currently can't figure out how i can do this,
As it seems to only be scrolling in one direction per weapon / item.

/the most annoying thing in the god @#$% world right now please help before i skin a @#$% cat alive and boil it in a bucket of my tears that I've cried over this not working.

Bit harsh but someone please tell me this is possible, otherwise I'm unistalling...
Click > Here < for my COD4:RM / BOPs3 XIM4 Setup.

XIM4: FAQ - Downloads - Hardware Compatibility

Offline stetab

  • MVP
  • *
  • Posts: 5154
  • (✌゚∀゚)☞
    • View Profile
  • Gamertag: BO4TZ
Re: Battlefield 3
« Reply #1322 on: 05:35 PM - 03/19/12 »
maybe you can change them to a keystroke , in this case 1 or 2 would be the keys, and a macro to make it the next number each time somehow. If of course I have no idea what the macro would look like. That's all I got :P

Offline Lord Of The Sith

  • MVP
  • *
  • Posts: 8151
  • Made up from mostly non toxic materials.
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1323 on: 06:25 PM - 03/19/12 »
Every other game with multi wep choice have

1, 2, 3, 4, 5, +++ assigned as wep selection.

But you can also set 2 buttons to next and previous...
Annoying why dice would do this.
Click > Here < for my COD4:RM / BOPs3 XIM4 Setup.

XIM4: FAQ - Downloads - Hardware Compatibility

Online Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 29555
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1324 on: 06:57 PM - 03/19/12 »
in settings of bf3 you can double bind any action
did this with a few functions, mouse - mouse doublebind works

im not sure about the scroll, maybe your mouse scroll needs to be changed in the driver as its not generic or so
all my left right up down scrolls are accepted
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIMGameplay

Offline Lord Of The Sith

  • MVP
  • *
  • Posts: 8151
  • Made up from mostly non toxic materials.
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1325 on: 07:12 PM - 03/19/12 »
Both say axis 2 Y

But they don't scroll both ways.. so it doesn't make sense.
I'll play around with drivers.
Click > Here < for my COD4:RM / BOPs3 XIM4 Setup.

XIM4: FAQ - Downloads - Hardware Compatibility

Offline stetab

  • MVP
  • *
  • Posts: 5154
  • (✌゚∀゚)☞
    • View Profile
  • Gamertag: BO4TZ
Re: Battlefield 3
« Reply #1326 on: 08:51 PM - 03/19/12 »


Yeah its kind of dumb. maybe theres a way to set your mouse through the mouse software to make it not do that who knows

Online Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 29555
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1327 on: 02:48 AM - 03/20/12 »
when you guys are the next time in bf3, can anyone tell me if hes able to map he buttons for the MAV?
you know this tiny little sniper robot uav

somehow my game seems to be buggy in this case
i customized the buttons for flying a helicopter, and now my heigth - for the mav is gone, means i can fly it up but not down! 
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIMGameplay

Offline Lord Of The Sith

  • MVP
  • *
  • Posts: 8151
  • Made up from mostly non toxic materials.
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1328 on: 06:04 AM - 03/20/12 »
I know this game isn't a sniper based game.
I dont snipe a lot, just from time to time.

When the teams doing well enough for me to lose some tickets for them xD.

Anyway, is there any setting's I can change through my graphics card or menu to make the x8 and x12 scope lines more solid?

They feel and look really horrible, almost like there is x2 vertical and x2 horizontal lines side by side that split slightly when moving the scope up down, or side to side.

How the hell can DICE produce a game with awesome graphics then employ a 5yr old with a spyro pen to draw the scope skin?

No honestly, i thought it was just the dumbed down console version of the game when i 1st seen it in the beta, then later on when i actually got the game.

Now playing it on PC maxed out i realise its more than likely the scope skin.
Its horrific.

====

I'll check that when I'm next on Od1n.
Click > Here < for my COD4:RM / BOPs3 XIM4 Setup.

XIM4: FAQ - Downloads - Hardware Compatibility

Offline Flamemonkey

  • MVP
  • *
  • Posts: 2197
  • Nomnomnom?
    • View Profile
  • Gamertag: H3X AntiStyle
Re: Battlefield 3
« Reply #1329 on: 07:42 AM - 03/20/12 »
Unfortunately no. My suggestion is to try a russian scope -- for me it's a lot easier than the US ones. I wouldn't say it's better for long range sniping, since you only get the three chevrons, but I find it easier when mid-ranging to say "Oh well half through the top chevrons" than "Okay was that three or four ticks down". But I use the semi autos, I can't headshot worth @#$% in an ADS game, let alone with all the ballistics and timing needed.

That said, I'm excited about the next patch. Apparently they're putting a chest multiplier for the bolt actions so that they can be used for the ol' assault wookie -- something I always wanted to try doing for some reason lol.

Quote
The M on the cover is supposed to let you know you need to be mature.

Online Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 29555
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1330 on: 07:45 AM - 03/20/12 »
weird mine is perfectly fine, no stairs-effect or so
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIMGameplay

Offline Lord Of The Sith

  • MVP
  • *
  • Posts: 8151
  • Made up from mostly non toxic materials.
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1331 on: 09:01 AM - 03/20/12 »
There are different one, i'll try and get a screen shot of the cross-hair i mean.

The x8 on the sv98 is fine..

The vanilla cross-hair on the M11MOD or what ever its called it the kind of cross hair i mean. its horrid

Click > Here < for my COD4:RM / BOPs3 XIM4 Setup.

XIM4: FAQ - Downloads - Hardware Compatibility

Offline Flamemonkey

  • MVP
  • *
  • Posts: 2197
  • Nomnomnom?
    • View Profile
  • Gamertag: H3X AntiStyle
Re: Battlefield 3
« Reply #1332 on: 10:16 AM - 03/20/12 »
The SV98's is fine because it's a russian weapon, and so gets the russian scopes first. Basically this is the only game where I prefer russian equipment, because I prefer their scopes. The SVD and SKS will also use the PSO scopes, but the majority of bolt actions get the US scopes first.

Not to say you can't get all scopes for them, I think by 100 kills you've got most of them, at least.

Quote
The M on the cover is supposed to let you know you need to be mature.

Offline dmxwyrw

  • MVP
  • *
  • Posts: 1278
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1333 on: 11:23 AM - 03/20/12 »
when you guys are the next time in bf3, can anyone tell me if hes able to map he buttons for the MAV?
you know this tiny little sniper robot uav

somehow my game seems to be buggy in this case
i customized the buttons for flying a helicopter, and now my heigth - for the mav is gone, means i can fly it up but not down!

You can. but you must use this program: http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/downloads Its way better than the in game keybinds.

Online Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 29555
    • View Profile
Re: Battlefield 3
« Reply #1334 on: 04:06 PM - 03/20/12 »
oh nice thanks :)
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIMGameplay