XIM Community

Ghost Recon Breakpoint Settings  (Read 1455 times)

Offline Odini

  • Member
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
  • Gamertag: Falien Odin
Ghost Recon Breakpoint Settings
« on: 04:18 PM - 10/08/19 »
Anyone have some decent settings on this game?  Because it feels like trash currently. 

Offline stevedusa

  • Member
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • PSN ID: steveduxh
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #1 on: 04:55 PM - 10/08/19 »
I just use Division 2 profile for now. It's a bit weird but it gets by for now.

Offline whosBRKO

  • Member
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • PSN ID: whosBRKO
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #2 on: 08:27 PM - 10/08/19 »
I use the current Ghost Recon: Wildlands settings. Change hold breath to L3 (Shift) and also swap the cursor so mouse controls cursor instead of "WSAD"

Offline Taktikz

  • Member
  • *
  • Posts: 396
    • View Profile
  • PSN ID: Taktikz
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #3 on: 03:13 AM - 10/09/19 »
I'm using the Wildlands ST too, using the Nav controller, how do I change the hold breath button in customize controls? Not sure how to do it because to hold breath you have to "slightly" hold down the ADS button... I am confused lol.

Offline baldeagle

  • Member
  • *
  • Posts: 134
    • View Profile
    • YouTube Channel
  • Gamertag: i am baldeagle
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #4 on: 11:04 AM - 10/09/19 »
I'm using the Wildlands ST too, using the Nav controller, how do I change the hold breath button in customize controls? Not sure how to do it because to hold breath you have to "slightly" hold down the ADS button... I am confused lol.

In custom controls just change the button to something else, I switched it to the sprint button, works well.

Offline ScubaStu

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
  • Gamertag: ICS ScubaStu
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #5 on: 03:37 AM - 10/10/19 »
I also use the wildlands st with a logitech 502 and nav controller. Hold breath I changed to A and switch shoulder to double tap right bumper, I also maxed the drone and helicopter look speeds

Offline Taktikz

  • Member
  • *
  • Posts: 396
    • View Profile
  • PSN ID: Taktikz
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #6 on: 03:47 AM - 10/10/19 »
I'm using the Wildlands ST too, using the Nav controller, how do I change the hold breath button in customize controls? Not sure how to do it because to hold breath you have to "slightly" hold down the ADS button... I am confused lol.

In custom controls just change the button to something else, I switched it to the sprint button, works well.

Yep, I did the same thing last night, changed the breath button to sprint button. The weird thing was that when I tried it a few days ago it wouldn't let me change the button for breath control... think it must have bugged out at the time lol.

Really happy now, landing some sweet @#$% shots with Snipers :D

Offline will_6809

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • PSN ID: will_6809
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #7 on: 10:22 PM - 10/11/19 »
I use the current Ghost Recon: Wildlands settings. Change hold breath to L3 (Shift) and also swap the cursor so mouse controls cursor instead of "WSAD"

how do you switch the cursor so mouse controls it

Offline roads

  • MVP
  • *
  • Posts: 19556
    • View Profile
Re: Ghost Recon Breakpoint Settings
« Reply #8 on: 12:24 AM - 10/12/19 »
Swap cursor and scroll

You just set breath control to left stick press, right?

How was rose menu again? How do I set it to act mouse as joystick?
Crusade atm: none


Admin