XIM Community

The Division 2: Pre ST  (Read 5372 times)

Offline Au1d Yin

  • MVP
  • *
  • Posts: 571
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #15 on: 07:40 AM - 03/14/19 »
For slow turning...i set the sprint button to "hold" versus "toggle". Then i setup up an auxillary tab in the xim manager and set it to the button i use to sprint and increase the boost.

That way whenever i sprint, my turn speed is the same as when standing still or walking.

That works great when you use a foot switch for sprinting with an aux ... I also set forward movement to the foot switch.

Offline Phoenix10

  • Member
  • *
  • Posts: 111
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #16 on: 04:41 PM - 03/14/19 »
For slow turning...i set the sprint button to "hold" versus "toggle". Then i setup up an auxillary tab in the xim manager and set it to the button i use to sprint and increase the boost.

That way whenever i sprint, my turn speed is the same as when standing still or walking.

That works great when you use a foot switch for sprinting with an aux ... I also set forward movement to the foot switch.

Can you please share your config?

Offline chilltime99

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #17 on: 01:26 PM - 03/15/19 »
hello,

i share with you my config for the division 2 using the devision 1 ST
I will update the topic when the new ST is released.

Last xim beta app/firmware
I'm using 12K DPI 1000 polling rate

in game sensitivity set to max
All deadzone set to 0

Code: [Select]
>>> XIM APEX [The Division] START COPY >>>
X5C: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:X5C
<<< XIM APEX END COPY <<<

Thank you! Been using this configuration and it works great. Just had to adjust the sensitivity to taste.

Offline Colonelva

  • Member
  • *
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #18 on: 01:29 PM - 03/15/19 »
Weird. When I try to select the code and copy it on my iPhone, I always get an error.

Offline M_A_D_20

  • Member
  • *
  • Posts: 96
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #19 on: 02:15 PM - 03/15/19 »
Weird. When I try to select the code and copy it on my iPhone, I always get an error.
Probably need to be on the latest beta firmware for it to work

Offline chinkyjoe

  • Member
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
  • Gamertag: ps4
  • PSN ID: jokewang1990
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #20 on: 11:04 PM - 03/15/19 »
Weird. When I try to select the code and copy it on my iPhone, I always get an error.

copy the code and send it to ur e-mail and use iPhone copy the code is ur e-mail

Offline Frash brang

  • MVP
  • *
  • Posts: 804
    • View Profile
  • Gamertag: Frash brang
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #21 on: 09:48 AM - 03/17/19 »

You are a gentleman sweetevil. I always use your settings and they are spot on.

hello,

i share with you my config for the division 2 using the devision 1 ST
I will update the topic when the new ST is released.

Last xim beta app/firmware
I'm using 12K DPI 1000 polling rate

in game sensitivity set to max
All deadzone set to 0

Code: [Select]
>>> XIM APEX [The Division] START COPY >>>
X5C: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:X5C
<<< XIM APEX END COPY <<<

Offline Mrfancypants

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #22 on: 12:35 PM - 03/17/19 »
Sweet .. great config using exactly as you made it. Only issue I have is sometimes when aiming, I try to make ever so slight micro adjustments with the mouse and the reticle doesn't respond .. using two diff mice Logitech g pro and Corsair skimitar pro. Any thoughts ? Might be a hardware translation thing

Offline Phoenix10

  • Member
  • *
  • Posts: 111
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #23 on: 02:02 AM - 03/18/19 »
The settings are working good enough i just had to increase hip to 8 and ads to 5.

Any idea when the official st will come out??

Offline Nettitan

  • Member
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #24 on: 04:09 AM - 03/18/19 »
hello,

i share with you my config for the division 2 using the devision 1 ST
I will update the topic when the new ST is released.

Last xim beta app/firmware
I'm using 12K DPI 1000 polling rate

in game sensitivity set to max
All deadzone set to 0

Code: [Select]
>>> XIM APEX [The Division] START COPY >>>
X5C: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:X5C
<<< XIM APEX END COPY <<<

Could you be so nice as to post the image of the curve so that I can try to replicate it on my xim4? Thank you!

Offline nooneknows89

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #25 on: 09:21 AM - 03/18/19 »
code doesn't work for me. I'm using the latest firmware. Is this only for PS4?

Offline Balor1712

  • Member
  • *
  • Posts: 387
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #26 on: 10:48 AM - 03/18/19 »
The one thing this st is not good with is with 12x scopes. Waay too sensitive. I chose the sharpshooter specilization path and that gun is difficult to use.

Offline Photonic

  • Member
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #27 on: 03:02 PM - 03/18/19 »
Not working for me in latest firmware. I am using beta firmware and manager that contains boost. Is this working for anyone with that?

PS: This code that the Xim spits out should really contain a firmware/software Rev, so that instead of error, it tells you what is the likely cause.

Offline Phoenix10

  • Member
  • *
  • Posts: 111
    • View Profile
Re: The Division 2: Pre ST
« Reply #28 on: 02:52 PM - 03/22/19 »
Hey man
Do you have any config with the official ST?