XIM Community

[Q/A] Turn Assist Not Triggering Properly  (Read 46 times)

Offline laforr77

  • Member
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
  • PSN ID: swerve_gotti
[Q/A] Turn Assist Not Triggering Properly
« on: 08:26 PM - 02/10/19 »
I've been told that this should work but it isn't working for me:

Device: XIM4
Game: Apex Legends
Input: Keyboard (Logitech K360) and Mouse (G700s)

Issue: I have subconfigs for Ordnances (activation key: [F]), Health (activation key: [T]), and Ping (activation key: [7]).  Inside of each subconfig, I have Turn Assist (no toggle) set as F, T, and 7 respectively.

When I hit the corresponding activation key, the subconfig is correctly triggered, however, turn assist is not activated.

When turn assist is set to F on the HIP config, the Ordnance subconfig is activated and turn assist is correctly activated.  So the issue appears to only be when the turn assist key is assigned INSIDE of the subconfig.
« Last Edit: 09:36 AM - 02/11/19 by mist4fun »

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 49373
    • View Profile
Re: Turn Assist Not Triggering Properly
« Reply #1 on: 09:36 AM - 02/11/19 »
Sorry, this isn't possible. Turn can't use the same key as the page activation key.
Have a problem with your XIM4? Find a solution in the XIM4 Support FAQ
XIM4 User Manual   |   XIM Instructional Videos

Offline laforr77

  • Member
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
  • PSN ID: swerve_gotti
Re: [Q/A] Turn Assist Not Triggering Properly
« Reply #2 on: 12:14 PM - 02/12/19 »
Would it be possible to have a subconfig that has Turn Assist always active (instead of being toggled with an additional button press)?

I'm currently able to overload the Turn Assist toggle for HIP with the activation for a subconfig and I get Turn Assist within the subconfig.  The issue is that only works for one subconfig, and I normally require this functionality for 3-4 different subconfigs.

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 49373
    • View Profile
Re: [Q/A] Turn Assist Not Triggering Properly
« Reply #3 on: 01:02 PM - 02/12/19 »
I don't know that new features are being added but I recommend sharing the request with Obsiv.
Have a problem with your XIM4? Find a solution in the XIM4 Support FAQ
XIM4 User Manual   |   XIM Instructional Videos