XIM Community

Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!  (Read 6041 times)

Offline evm

  • Member
  • *
  • Posts: 324
    • View Profile
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #30 on: 06:48 PM - 11/29/10 »
Is it my imagination or does Black Ops have far worse netcode/matchmaking than MW2? In MW2 it was rare that I would get a laggy game. On occasion I'd get a person who wouldn't register bullets and VERY rarely would I see someone who would skip around. Plus, I'd get host nearly every time. If I enter a lobby and the previous host left it was almost guaranteed that I'd get host.

BO is the complete opposite. Most games it seems like I'm a quarter of a second behind the rest of the lobby and I rarely get host. I'm almost certain I even had the lobby switch host from me one time.

Matchmaking blows in this game.  I have comcast 50up 10down straight to the xbox and this game fails every time I try to do FFA.  I just sit in a lobby waiting for players to connect.  Can't do "local search only".  Open NAT, 10,000k, all the good stuff but can't do local search. 
The client side prediction or whatever they use in this game, lolz.

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 52476
    • View Profile
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #31 on: 07:05 PM - 11/29/10 »
I've been having problems with ffa in the day too, it seems to work after 12am. 10,000kbs btw.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline Soks

  • Member
  • *
  • Posts: 152
  • Living the dream
    • View Profile
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #32 on: 12:00 PM - 03/11/11 »
Im in the UK and im region 35...where is that?!

Same here mines 35 too
thinnk it must cover a lot of the UK
my Bandwidth is 6657kbps is that good

Well mines 400kbps at very best  :o so id say yes   :D unless you fall victim to black ops lag compensation douchbaggery :'( lol

My ip sucks (talk talk ) and im in a bad area too so that doesnt help , i really should bin them off but its so much hassle !

Offline matttehman

  • Member
  • *
  • Posts: 240
    • View Profile
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #33 on: 01:30 PM - 03/11/11 »
From multiplayer screen go to options & hit your back button.
You get:
Game Version Number
Connectivity Information ??
NAT Type
BANDWIDTH!!!!!!!!!!!!
External & Internal IP addresses
Geographical Region!!!!!!!!!



I know why I instantly win host in nearly every game Ive ever played. It reports me has having 10,000kb/s of bandwidth. (2mb/12,b cable. tests as 2-4up, 20-25 down bursts)
Also, B'ham Alabama is Geographical Region 36.

No wonder you like Black Ops so much and don't understand everyone complaining about the horrible lag. The real question is... why the hell does the game think you have a good connection?
Xbone FTW
~Owner of every XIM

Offline Lurkin374

  • Member
  • *
  • Posts: 489
    • View Profile
  • Gamertag: lurkin374
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #34 on: 01:32 PM - 03/11/11 »
mine says the same thing, 10000 kbps which isnt but 10 mbps which isnt that fast since i get faster speeds doing speed tests.

Offline slayersteve

  • MVP
  • *
  • Posts: 2156
    • View Profile
  • Gamertag: x SLAYER Steve
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #35 on: 01:33 PM - 03/11/11 »
mines 1500... on a good day.
hit 5000 once.
Bresnan is a festering steaming turd of an ISP
« Last Edit: 05:41 PM - 03/11/11 by slayersteve »

Offline colb

  • MVP
  • *
  • Posts: 4672
  • The Global Elite
    • View Profile
  • Gamertag: mynameiscolb
  • PSN ID: mynameiscolb
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #36 on: 03:43 PM - 03/11/11 »
It says my Bandwith is 10,000Kbps, but my internet is capped at 3down, .5 up. lol

Offline GenericIV

  • Member
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #37 on: 05:32 PM - 03/12/11 »
Lol what internet do you have when I had 20/5 fios I had like 1300 kbps now I have 10000 kbps and my games are going pretty good and like 5.0+ ratios

Offline geethua

  • Member
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Check Bandwidth & Region in Black Ops!!!
« Reply #38 on: 05:17 AM - 10/06/11 »




LMFAO WUUT? i am supposed to be in a 3MB region?


hi I test the speed of my internet in many sites I got the best speed results from here http://www.scanmyspeed.com/
my results are
download=1.09Mbps
upload=0.87Mbps
I dont know the reason why my speed seems to be slow many of them said that if Cable Internet services share bandwidth with satellite Internet access.
If there are many subscribers using that same bandwidth, it can slow down the connection.
kindly guide me how to solve this problem .