XIM Community

I need help how to conect my apex to crouno max  (Read 149 times)

Offline Ali Alsafi

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • PSN ID: ali_alsafi2009
How can i connect my xim apex to crouno max 
I have ps4 pro and ps4 pro controller
« Last Edit: 12:47 PM - 07/10/18 by Ali Alsafi »

Online mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 45241
    • View Profile
Re: I need help how to conect my apex to crouno max
« Reply #1 on: 02:24 PM - 07/10/18 »
Sorry, I'm not familiar with cronus. Hopefully someone who uses this can share their configuration.
Have a problem with your XIM4? Find a solution in the XIM4 Support FAQ
XIM4 User Manual   |   XIM Instructional Videos

Offline Ali Alsafi

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • PSN ID: ali_alsafi2009
Re: I need help how to conect my apex to crouno max
« Reply #2 on: 02:31 PM - 07/10/18 »
Thanks

Offline Stijn

  • Member
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: I need help how to conect my apex to crouno max
« Reply #3 on: 03:23 PM - 07/10/18 »
How can i connect my xim apex to crouno max 
I have ps4 pro and ps4 pro controller
Hey Ali.
Read my post it will help you how to setup your cm.
http://community.xim.tech/index.php?topic=62280.msg664606#msg664606

Offline antithesis

  • MVP
  • *
  • Posts: 5711
    • View Profile
Re: I need help how to conect my apex to crouno max
« Reply #4 on: 04:30 PM - 07/10/18 »
Some work, some don't. It depends on the CM batch.

Get a Titan One or Two, they both work with Apex.