XIM Community

[ACTIVE] Logitech G300s  (Read 443 times)

Offline Onionknight27

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • PSN ID: Onion_knight-27
[ACTIVE] Logitech G300s
« on: 03:37 PM - 03/08/18 »
It will work briefly when first plugged in then stop working. The app shows that it's connected but I am unable to aim with it.. I've set my ingame settings to match what's required. Maybe the mouse just isn't compatible?
« Last Edit: 07:00 PM - 03/08/18 by mist4fun »

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 52327
    • View Profile
Re: Logitech G300s
« Reply #1 on: 03:43 PM - 03/08/18 »
Is it attached to port 1? It sounds like power if it worked then shut off. Try charging your controller directly with the console for 1 hour. Disable any LED lighting on your peripherals if you are able to.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline Onionknight27

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • PSN ID: Onion_knight-27
Re: Logitech G300s
« Reply #2 on: 04:29 PM - 03/08/18 »
Port one yes. Should the apex be plugged into the left or right port on the ps4? Does it matter? I'll try charging my controller and lowering the lighting

Offline Onionknight27

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • PSN ID: Onion_knight-27
Re: Logitech G300s
« Reply #3 on: 05:24 PM - 03/08/18 »
I'd also like to add that this mouse isn't on the XIM4 list but I've seen others say that it works perfectly

Offline Onionknight27

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • PSN ID: Onion_knight-27
[ACTIVE] Logitech G300s for apex
« Reply #4 on: 06:38 PM - 03/08/18 »
So it worked for a few moments and won't anymore.  I have everything in the proper spots and the app shows I have mouse/keyboard/ps4 controller plugged in. For done reason the mouse isn't responding though.  I didn't see it on the compatibility list for xim4 but I've seen some users say they have this mouse working fine
« Last Edit: 06:52 PM - 03/08/18 by mist4fun »

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 52327
    • View Profile
Re: Logitech G300s for apex
« Reply #5 on: 06:52 PM - 03/08/18 »
Could you check if the mouse still works a PC?
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos