XIM Community

What I am running codww2  (Read 4248 times)

Offline havoxxx

  • MVP
  • *
  • Posts: 1294
    • View Profile
What I am running codww2
« on: 02:48 PM - 11/03/17 »
12k DPI g500, pulling 125, cloth pad. Please reply if i helped. Just wwant to see if this works for anyone else or just me.
Horz/Vert ingame setting are both at 14, if you want constant AA, you need to lower it but will not use the best performance for the XIM.



>>> XIM4 [Mouse Ballistics] START PASTE >>>
X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANgAwADQAMAA1AAsWIi05RFFdbYGeyMjIyMjIyMjI:X4MB
<<< XIM4 END PASTE <<<



>>> XIM4 [Mouse Ballistics] START PASTE >>>
X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANgAwADQAMAA1AAsWISw3Qk1YZG+RpK+3vL7Bw8XI:X4MB
<<< XIM4 END PASTE <<<

Steady aim on.. Idk if this will help anyone but there ya go.
« Last Edit: 03:02 PM - 11/03/17 by havoxxx »

Offline Violence

  • Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
  • PSN ID: Violence
Re: What I am running codww2
« Reply #1 on: 04:03 PM - 11/03/17 »
That's a really high sense bro

Offline havoxxx

  • MVP
  • *
  • Posts: 1294
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #2 on: 05:06 PM - 11/03/17 »
That's a really high sense bro

yeah but it gives me feeds. here is a five min vid for ya

http://xboxclips.com/FaZe+innoVate/c96c8d68-a26f-4cfd-8668-5ff500231451

Offline Vivse

  • Member
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
  • Gamertag: Vivssi
  • PSN ID: Vivssi
Re: What I am running codww2
« Reply #3 on: 08:56 PM - 11/03/17 »
Used your 400 hip and 297 ads boost setting on my own setup; best decision yet. I can now properly track and jump from target to target more easily.
XB1 | XIM4 | Firmware: LATEST | Pad: Steel Series Qck + | M: Logitech G900 | Keyboard: 1byone Gaming Keypad | DPI: 12000 | P: 1000hz |

Offline holi

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #4 on: 03:14 AM - 11/04/17 »
Whats your firmware/Steadyaim Version?

Offline Serba

  • Member
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #5 on: 11:23 AM - 11/04/17 »
With Steady Aim or without ??

Offline xxgmon3yxx

  • Member
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
  • PSN ID: Memo214
Re: What I am running codww2
« Reply #6 on: 12:30 PM - 11/04/17 »
Am I supposed to enter the 79 manually for the hip setting?

Offline havoxxx

  • MVP
  • *
  • Posts: 1294
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #7 on: 12:40 PM - 11/04/17 »
Am I supposed to enter the 79 manually for the hip setting?

79 is part of the curver and I am running SA3

Offline xxgmon3yxx

  • Member
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
  • PSN ID: Memo214
Re: What I am running codww2
« Reply #8 on: 12:48 PM - 11/04/17 »
Got it and everything works great! Thanks for the settings! Also, what's SA3?
« Last Edit: 12:53 PM - 11/04/17 by xxgmon3yxx »

Offline grantman102002

  • Member
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #9 on: 03:24 PM - 11/04/17 »
Do you have steady aim on for both HIP and ADS?

Offline Serba

  • Member
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #10 on: 06:14 PM - 11/04/17 »
Do you have steady aim on for both HIP and ADS?

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58844
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #11 on: 06:47 PM - 11/04/17 »
Support is out now.

To manually download this update, open XIM4 Manager and go to menu->globals then force a library update. PC users may need to run XIM4 Manager as administrator.
Have a problem with your XIM? Find a solution
NEXUS Support FAQ | APEX Support FAQ | XIM4 Support FAQ | Instructional Videos

Offline Serba

  • Member
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: What I am running codww2
« Reply #12 on: 08:24 PM - 11/04/17 »
Thanks mist4fun !

Offline imoanbackwards

  • Member
  • *
  • Posts: 51
  • Her name's Naomi, that's I moan backwards.
    • View Profile
  • PSN ID: imoanbackwards
Re: What I am running codww2
« Reply #13 on: 11:43 PM - 11/04/17 »
Support is out now.

To manually download this update, open XIM4 Manager and go to menu->globals then force a library update. PC users may need to run XIM4 Manager as administrator.

So awesome thanks