XIM Community

Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]  (Read 227245 times)

Offline BlessUp

  • MVP
  • *
  • Posts: 1234
    • View Profile
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #765 on: 06:46 PM - 03/02/17 »
Ive settled on SA3 is there any chance of a NPD SA3 or a PD on off toggle with SA3?

Offline Loki

  • MVP
  • *
  • Posts: 656
    • View Profile
  • Gamertag: Loki Revamped
  • PSN ID: LokiRevamped
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #766 on: 01:58 PM - 03/03/17 »
You mean one for Hip and a different one for ADS?

Yes, one for Hip and one for ADS.
ping" width="200" height="200


Please don't trivialize something you don't understand

Offline systole

  • Member
  • *
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #767 on: 03:33 PM - 03/03/17 »
The only thing I wonder, doesn't games like destiny and bf1 benefits from the NPD? That's just a question from my side.
i dont believe so, regarding destiny (i havent played bf1). In destiny the default xim setting has an ads delay of zero, and there is no delay in the game mechanic itself. NPD or PD both shouldnt matter, because there isnt a delay to even apply them to.

Offline digital blasphemy

  • Member
  • *
  • Posts: 140
  • Run, think, shoot, live. Black Mesa....
    • View Profile
  • Gamertag: Digital Blasphemy
  • PSN ID: DigLtaLbLaspheme
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #768 on: 11:18 AM - 03/04/17 »
If anyone would like to try my MWR settings here they are.

First off, i use a cloth mouse pad. I play on a 22'' DVI monitor with a low refresh rate.  My G502 is set to 7600 DPI



I am using SA3, with a ADS delay of 121.




Just posting this if anyone would like to see what i am playing with. I tried these settings in single player of IW, but it does not feel right compared to MWR, maybe because i was using the mwr translator.

This settings and curves work so good in BF1. Like you said it feels like i can control the AA and still have snappy movement. Testing DONE. Perfection with SA3 with above curves, DPI, and settings. BTW im using 300% on co-efficiency and 21 Deadzone USA on. 100%hip 200% zoom. 7000 DPI. went 67 and 17 sniping in war pigeons.

THANKS FOR SHARING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YES

hip curve close to his but not perfect.

X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANgAwADQAMAA1AAsWISw3Qk1YY26Blai8yMjIyMjI:X4MB

Ads close to original but not perfect .

X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANgAwADQAMAA1AA0aKDVDUF5reZ2mrrfAwcLExcbI:X4MB 

videos showing the quality of movement and the control of Aim Assistance, and snap to targets.

https://youtu.be/pB4zy5n7vKc
« Last Edit: 06:40 PM - 03/06/17 by digital blasphemy »
G900  12000 dpi 1000hz - Astro A50 - 19 inch Logitech hard pad.

Run think shoot live.

What an amazing accomplishment APEX! Wow!!!
 
SA4 gameplay.
https://youtu.be/5eeYvLRrRpc
https://youtu.be/KSRehsWyOek
https://youtu.be/Ta-haTfVDpU

Offline Lineater

  • Member
  • *
  • Posts: 278
    • View Profile
  • PSN ID: Pvt_gitsome
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #769 on: 04:24 AM - 03/05/17 »
Been away for a while, i still have the original test firmware on my xim4, but i never used any of the aim assist features.  Which of these firmwares do you guys recommend for Destiny?
SAv5 NPD is what most destiny players use.

Sent from my XT1080 using Tapatalk

For those using SA5 with Destiny, what boost values are you using?

Offline lopelpicks

  • Member
  • *
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #770 on: 02:37 PM - 03/06/17 »
Im trying to go back to SA3 but it says my firmware is up to date. I factory reset the xim already. Everything I do it refuses to let SA3 download.

Offline digital blasphemy

  • Member
  • *
  • Posts: 140
  • Run, think, shoot, live. Black Mesa....
    • View Profile
  • Gamertag: Digital Blasphemy
  • PSN ID: DigLtaLbLaspheme
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #771 on: 04:47 PM - 03/06/17 »
Im trying to go back to SA3 but it says my firmware is up to date. I factory reset the xim already. Everything I do it refuses to let SA3 download.
Whats your current firmware? If its SA0 SA1 SA2 then update. If SA4 or SA5 then,

Just back up your configs. Exec SA3. Factory reset. Then restore configs. Done....
G900  12000 dpi 1000hz - Astro A50 - 19 inch Logitech hard pad.

Run think shoot live.

What an amazing accomplishment APEX! Wow!!!
 
SA4 gameplay.
https://youtu.be/5eeYvLRrRpc
https://youtu.be/KSRehsWyOek
https://youtu.be/Ta-haTfVDpU

Offline bimheadshoot

  • Member
  • *
  • Posts: 201
    • View Profile
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #772 on: 02:43 PM - 03/07/17 »
Sa3 works for ps4 pro ????

Offline Thera6179

  • Member
  • *
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #773 on: 04:02 PM - 03/07/17 »
Sa3 works for ps4 pro ????

Yes it does.

Offline SLeePLatED

  • Member
  • *
  • Posts: 103
    • View Profile
  • PSN ID: SLeePLatED-TH
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #774 on: 08:37 PM - 03/07/17 »
Been away for a while, i still have the original test firmware on my xim4, but i never used any of the aim assist features.  Which of these firmwares do you guys recommend for Destiny?
SAv5 NPD is what most destiny players use.

Sent from my XT1080 using Tapatalk

For those using SA5 with Destiny, what boost values are you using?

I use both SA5 & SA6 with 0 boost
Platforms: PS5
XIM APEX + Pi4 PSRC
Mouse: G502 X Plus
Mousepad: QcK+
Keypad: Wooting2 Lekker Edition
Monitor: Asus ROG Strix XG43UQ

Offline PsychO_JazZ

  • Member
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
My actual best config PS4 Pro BF1
« Reply #775 on: 11:37 PM - 03/07/17 »
Hello All  :) ,

//this setting feels like 90% PC

at BF1 PS4 Pro I use:

20170104-STEADYAIM5 (3 and 4 is also nice)

Mouse:      7000 DPI 1000hz (Roccat Tyon)
(Keyboard: X7G100)

*important*
Use a USB Hub with Power Supply

InGame Settings:
//different from the advice of Xim
Soldier: 100%
Vehicle: 100%
Zoom:   100%
Deadzone: 1 % << this makes it feel direct!
//Soldier Zoom from 1x to 10x: 99%, 98%, 98%, 97%, 97%, 94%, 94%, 94%, 86%, 84%, 82%, 82%





I use Zombie-Curve.

Hip:
>>> XIM4 [Mouse Ballistics] START PASTE >>>
X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANgAwADQAMAA1AAcQGiYzQlJleI2myMjIyMjIyMjI:X4MB
<<< XIM4 END PASTE <<<



ADS:
Just Normal, see in picture.

For me its working good. It feels nearly like PC with AA ;)

Offline Lineater

  • Member
  • *
  • Posts: 278
    • View Profile
  • PSN ID: Pvt_gitsome
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #776 on: 06:15 PM - 03/08/17 »
Been away for a while, i still have the original test firmware on my xim4, but i never used any of the aim assist features.  Which of these firmwares do you guys recommend for Destiny?
SAv5 NPD is what most destiny players use.

Sent from my XT1080 using Tapatalk

For those using SA5 with Destiny, what boost values are you using?

I use both SA5 & SA6 with 0 boost

I thought a boost value of 0 in SA5 is the same as having steady aim off. Is that not the case?

Offline SLeePLatED

  • Member
  • *
  • Posts: 103
    • View Profile
  • PSN ID: SLeePLatED-TH
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #777 on: 07:49 PM - 03/08/17 »
Been away for a while, i still have the original test firmware on my xim4, but i never used any of the aim assist features.  Which of these firmwares do you guys recommend for Destiny?
SAv5 NPD is what most destiny players use.

Sent from my XT1080 using Tapatalk

For those using SA5 with Destiny, what boost values are you using?

I use both SA5 & SA6 with 0 boost

I thought a boost value of 0 in SA5 is the same as having steady aim off. Is that not the case?

Oh for SA5 steady aim off but switch on for SA6
Platforms: PS5
XIM APEX + Pi4 PSRC
Mouse: G502 X Plus
Mousepad: QcK+
Keypad: Wooting2 Lekker Edition
Monitor: Asus ROG Strix XG43UQ

Offline BlessUp

  • MVP
  • *
  • Posts: 1234
    • View Profile
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #778 on: 10:44 PM - 03/08/17 »
From my understanding all releases except SA3 have to have a boost value of 1 to 100 with steady aim checked.

If you have steady aim checked and boost set to 0 your using the standard sv2 translator no steady aim effects.

SA3 works with 0 boost value as boost on SA3 works as standard boost. 

Offline brosta

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Steady Aim [ADVANCED USERS ONLY]
« Reply #779 on: 06:24 PM - 03/09/17 »
From my understanding all releases except SA3 have to have a boost value of 1 to 100 with steady aim checked.

If you have steady aim checked and boost set to 0 your using the standard sv2 translator no steady aim effects.

SA3 works with 0 boost value as boost on SA3 works as standard boost.

This is what I figured, that boost value didn't change anything on SA3


Admin