XIM Community

Xim with Cronusmax?  (Read 1224 times)

Offline JONNYROCKET

  • Member
  • *
  • Posts: 55
    • View Profile
Xim with Cronusmax?
« on: 04:57 PM - 11/03/16 »
I'm using the new firmwire for Xim4 along with Cronusmax plus device. It doesn't want to sync. Any suggestions or help would be great. Thank you for your time.


Offline OBsIV

  • Administrator
  • MVP
  • *
  • Posts: 38501
  • It's obsessive.
    • View Profile
    • OBsIV's Blog
Re: Xim with Cronusmax?
« Reply #1 on: 05:23 PM - 11/03/16 »
Just to check, do you have any connectivity problems if you are using your XIM4 without CM?
Get the most out of your XIM APEX, read the XIM APEX Support FAQ.

Offline piiwii

  • MVP
  • *
  • Posts: 2181
    • View Profile
Re: Xim with Cronusmax?
« Reply #2 on: 05:39 PM - 11/03/16 »
There was a timing issue, not sure if they fixed that. They definitely fixed it with the Titan One though, ObsIV sent J2Kbr a XIM just so he could trouble shoot it.

There's actually a post on the CronusMax forum where the owner there was @#$% about how ObsIV won't reach out to him and offer him the same help. Good riddance I say...I won't add much more commentary to that other than to say there is a history behind it all.
« Last Edit: 05:47 PM - 11/03/16 by piiwii »
Setup: XIM Apex, Titan Two, K780 keyboard, G Pro Wireless mouse, Logitech G440 mousepad, LucidSound LS30 headphones, Netduma router, Ubiquiti UniFi AP LR wireless access point

My RAINBOW SIX SIEGE Titan Two Mega Script: https://youtu.be/x-9NtxyySVM

What is a ballistic curve? Click here to learn more: https://bit.ly/2qzUAjg

Comprehensive guide on scissor style keyboards: https://goo.gl/UtkZyX

Find me on the ConsoleTuner (Titan Two) forums: pablosscripts

Online antithesis

  • MVP
  • *
  • Posts: 10406
    • View Profile
    • Mod Squad
Re: Xim with Cronusmax?
« Reply #3 on: 06:05 PM - 11/03/16 »
The problem is at the CM end. They won't acknowledge that, nor do they probably know how to fix it given they stole the firmware from Titan One until a few months ago when litigation finally prevented it.

CM's position is if Xim4 works on CM, fine. If it doesn't, you're out of luck. They expect OBsIV to fix it for them and they're not the kind of people he should be associating himself with.

Official Australian distributor for XIM APEX, Titan One & Titan Two at Mod Squad
XIM APEX demos on Twitch and YouTube. Follow Twitter for live stream alerts

Offline JONNYROCKET

  • Member
  • *
  • Posts: 55
    • View Profile
Re: Xim with Cronusmax?
« Reply #4 on: 06:29 PM - 11/03/16 »
Thanks for the fast reply's. I'm a little overwhelmed here.

 OBsIV, I'm getting a AU on the Cronusmax. I'm using all updated firmwire on both units. I know you don't give support for other products. I do appreciate you going to extra mile to help me. I see some have success and other don't.  Something Doesn't makes sense. Kind of pulling my hair out. Or what's left of it.


piiwii: Doing some research it says its the new firmware?  Maybe that's why others have success? I don't see any conflict of interest helping another company's out? Especially when they have total different products. I only see positive stuff. Since they all work together. Well mine doesn't:(

Online antithesis

  • MVP
  • *
  • Posts: 10406
    • View Profile
    • Mod Squad
Re: Xim with Cronusmax?
« Reply #5 on: 07:09 PM - 11/03/16 »
piiwii: Doing some research it says its the new firmware?  Maybe that's why others have success? I don't see any conflict of interest helping another company's out? Especially when they have total different products. I only see positive stuff. Since they all work together. Well mine doesn't:(

Return the CM if you can and buy a Titan One instead. That's the only way you're going to get a predictable result.
« Last Edit: 03:39 AM - 11/04/16 by antithesis »

Official Australian distributor for XIM APEX, Titan One & Titan Two at Mod Squad
XIM APEX demos on Twitch and YouTube. Follow Twitter for live stream alerts

Offline piiwii

  • MVP
  • *
  • Posts: 2181
    • View Profile
Re: Xim with Cronusmax?
« Reply #6 on: 07:13 PM - 11/03/16 »
^^ haha I was trying to be a little more diplomatic in my language, but yes you hit the nail on the head.

OP, the Titan Two is going to come out soon...could be as soon as a month or so. Toss your CM on eBay, grab yourself a T2 and you'll never look back.
Setup: XIM Apex, Titan Two, K780 keyboard, G Pro Wireless mouse, Logitech G440 mousepad, LucidSound LS30 headphones, Netduma router, Ubiquiti UniFi AP LR wireless access point

My RAINBOW SIX SIEGE Titan Two Mega Script: https://youtu.be/x-9NtxyySVM

What is a ballistic curve? Click here to learn more: https://bit.ly/2qzUAjg

Comprehensive guide on scissor style keyboards: https://goo.gl/UtkZyX

Find me on the ConsoleTuner (Titan Two) forums: pablosscripts

Offline JONNYROCKET

  • Member
  • *
  • Posts: 55
    • View Profile
Re: Xim with Cronusmax?
« Reply #7 on: 12:10 AM - 11/04/16 »
Thanks guys! I totally get it now. Xim4 has the best members.


For the CM situation..?  Horrible! Just horrible :'( 


Admin