XIM Community

Ps4 COD Black ops 3  (Read 5133 times)

Offline hawk22g

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Ps4 COD Black ops 3
« on: 05:39 PM - 11/06/15 »
Just got blackops so excited to play just wondering what is the best config to play with untill black ops 3 config comes out or is it aout already? Sorry been busy at work havent been following he news on this

Offline Urlacher54

  • Member
  • *
  • Posts: 248
    • View Profile
  • PSN ID: N-u-S-k-o-o-l
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #1 on: 06:17 PM - 11/06/15 »
Most guys are suggesting that you try Black Ops 2 ST.....I'm using it until the BO3 ST is released.  It should come out this weekend probably Sunday.



Good luck.

Offline hawk22g

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #2 on: 06:28 PM - 11/06/15 »
But in my xim4 it only come up as ps3 and ps3 controls were different :(

Offline hawk22g

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #3 on: 09:03 PM - 11/06/15 »
Anybody know how to change ads to toggle in ps4??

Offline hawk22g

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #4 on: 09:33 PM - 11/06/15 »
Anyone know it is really annoying for me to play like that :O

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 52004
    • View Profile
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #5 on: 09:53 PM - 11/06/15 »
We support toggle ADS in our latest beta build, 20150816.

To use Toggle ADS in a game that only allows for hold...

1) Go to your ADS setting
2) Under Activation check the Toggle box
3) Click Advanced
4) Set Deactivation keys - These are return keys that will bring you out of your toggled state if you were to die or do any other action that would require you to leave ADS. Suggested toggle keys are melee, throw grenade, change weapons, reload. Not using Deactivation keys will result in sync issues where you are still toggled in XIM but you aren't toggled in game, and vice versa.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline hawk22g

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #6 on: 10:15 PM - 11/06/15 »
But i dont see black ops 3 config in xim 4 :/

Offline Gurnaldo

  • MVP
  • *
  • Posts: 1670
    • View Profile
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #7 on: 03:31 AM - 11/07/15 »
The ST isnt released yet.  Should be a day or 2 away but for now use BO1 or BO2 PS3 version.

Offline Dale

  • MVP
  • *
  • Posts: 4822
  • What would the great lion do?
    • View Profile
  • Gamertag: DaleisGOD
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #8 on: 11:01 AM - 11/07/15 »
Hawk22. Adstoggle babyyyyyyyyy

Offline hawk22g

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Ps4 COD Black ops 3
« Reply #9 on: 01:52 PM - 11/07/15 »
Hawk22. Adstoggle babyyyyyyyyy

Hmm didn't quite get that hahahaha