XIM Community

Battlefront beta?  (Read 4794 times)

Offline todd92371

  • Member
  • *
  • Posts: 86
    • View Profile
Battlefront beta?
« on: 11:48 AM - 10/07/15 »
The beta is out tomorrow. Do you think there may be some support for the beta after it's out for a bit?

Thanks.

Offline Grumpyhaus

  • Member
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
  • Gamertag: Grumpyhaus
Re: Battlefront beta?
« Reply #1 on: 11:56 AM - 10/07/15 »
I am going to use Battlefield 4 profile as a starting point tonight once the Beta is released, but being that it is only 5 days long we may not see support.

Offline Lord Of The Sith

  • MVP
  • *
  • Posts: 8157
  • Made up from mostly non toxic materials.
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #2 on: 12:10 PM - 10/07/15 »
Betas never get support. (Unless, I imagine it was a year long open beta xD).
Click > Here < for my COD4:RM / BOPs3 XIM4 Setup.

XIM4: FAQ - Downloads - Hardware Compatibility

Online mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58728
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #3 on: 01:13 PM - 10/07/15 »
That's usually what the first year of a DICE game is.
Have a problem with your XIM? Find a solution
NEXUS Support FAQ | APEX Support FAQ | XIM4 Support FAQ | Instructional Videos

Offline NgW-Nes

  • Member
  • *
  • Posts: 46
  • PS4 Console - Product Analyst (Tester)
    • View Profile
  • PSN ID: LeoKastro
Re: Battlefront beta?
« Reply #4 on: 01:16 PM - 10/07/15 »
I am going to use Battlefield 4 profile as a starting point tonight once the Beta is released, but being that it is only 5 days long we may not see support.

Like he said, our best bet is BF4, same company, maybe the same engine.

Nobody is Perfect!, i'm Nobody!

Offline Lord Of The Sith

  • MVP
  • *
  • Posts: 8157
  • Made up from mostly non toxic materials.
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #5 on: 02:11 PM - 10/07/15 »
That's usually what the first year of a DICE game is.

Haha! This is true also.. But then they also turn out to be some of the more solid FPS experience's out there, especially for Console.
Click > Here < for my COD4:RM / BOPs3 XIM4 Setup.

XIM4: FAQ - Downloads - Hardware Compatibility

Offline Ffan

  • Member
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #6 on: 07:58 PM - 10/07/15 »
I didn't spend that much time in the game - as I have to say I find it rather dull - but that aside, I think the BF4 SM works just mostly for the game.

Offline futtersnacks

  • Member
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #7 on: 10:34 AM - 10/08/15 »
iam using bf4 as setting and it works great :)
PS4 & X1 | XIM4 |  ASUS VG248QE | Pad: QCK+ | KB: Steelseries 6gv2 | M: Steelseries Rival

Offline Clu

  • Member
  • *
  • Posts: 284
    • View Profile
  • Gamertag: Clu Rebooted
Re: Battlefront beta?
« Reply #8 on: 06:36 PM - 10/08/15 »

iam using bf4 as setting and it works great :)
I am too, don't have to change a thing

Offline simon.hipsey

  • Member
  • *
  • Posts: 52
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #9 on: 11:38 PM - 10/08/15 »
What I'm using at the moment. It works. I need to tweak it a bit on mappings but will do for the Beta.

Sure on full release and when the game is officially supported it will be much better thought.

Offline Beezles

  • MVP
  • *
  • Posts: 4429
  • TeamEWIX co-leader/founder
    • View Profile
    • Beezles youtube channel
  • Gamertag: BEEZLES
  • PSN ID: BEEZLES
Re: Battlefront beta?
« Reply #10 on: 08:35 AM - 10/09/15 »
I'm using battlefield hardline, since it's the closest game (release date) to battlefront.  Works perfectly fine IMO.
Logitech G13 w/ modded Thubstick (or PS Nav)  //  Logitech G500 Mouse
XIM3  //  24" Dynex HDTV
Audio Technica AD700 Headset Antlion Modmic  //  Turtle Beach DSS
Avermedia Broadcaster HD

BEEZLES YOUTUBE CHANNEL!!
LIVESTREAM:
[BEEZLES ON TWITCH!]

[TEAMXIM ON TWITCH!]

Offline jarvislatteier

  • Member
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • PSN ID: jarvislatteier
Re: Battlefront beta?
« Reply #11 on: 04:41 AM - 10/10/15 »
I was able to dial it in to suit my needs starting with a Battlefield 4 vanilla and adding the following curves.


>>> XIM4 [Mouse Ballistics] START PASTE >>>
X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANQAwADgAMQA2AAoVIzFATl1reoyescjIyMjIyMjI:X4MB
<<< XIM4 END PASTE <<<



>>> XIM4 [Mouse Ballistics] START PASTE >>>
X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANQAwADgAMQA2AAYPHSs5R1VjcoCOn7PIyMjIyMjI:X4MB
<<< XIM4 END PASTE <<<

« Last Edit: 09:57 AM - 10/11/15 by mist4fun »

Offline Rotsen

  • Member
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #12 on: 07:32 PM - 10/10/15 »
Any advice for turrets and vehicles?

Offline MuRRe

  • Member
  • *
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #13 on: 03:20 AM - 10/13/15 »
With the XIM4 is it possible to somehow change the config (as you do when aiming in for example BF4) to change the sensitivity?
One problem I see is that you want different settings for ground vehicles, turrets and the fighters (air).
So that it changes it when you go into an AT-ST and then back to normal when you either die or go out?
Or does this need to be done via a hotkey?

Offline Gurnaldo

  • MVP
  • *
  • Posts: 1670
    • View Profile
Re: Battlefront beta?
« Reply #14 on: 03:45 AM - 10/13/15 »
You can add additional configs along side the standard HIP and ADS which can be activated by a key press.

This function can be set as Hold or Toggle.

Or you can create a whole seperate config that you can switch to via a hot key.

I am sure the guys here can give you some examples as there are plenty of these for BF4 vehicles etc.