XIM Community

Unable to start Xim Manager in commander mode.  (Read 2285 times)

Offline Nosception

  • Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
  • Gamertag: Too Freakin Bad, Im Dorkly
Unable to start Xim Manager in commander mode.
« on: 05:03 AM - 06/30/15 »
As the title states, I'm having little luck with this.
From what the readme states, it should be as simple as adding a small text line to the end of the 'Target Field' which I assume is the only box/text line that's able to be edited through properties.
I've tried a handful of variations\reboots\re-installs over the past hour and haven't once been able to get it to boot into commander mode.

Perhaps this is an oversight on my end, as it's now turning 7am, and I've yet to sleep. If this is the case, please direct me to the appropriate thread.  ::)
Thanks guys.

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34128
    • View Profile
Re: Unable to start Xim Manager in commander mode.
« Reply #1 on: 08:51 AM - 06/30/15 »
hey,

your target path is wrong, delete the " behind /commander and itll work :)
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Nosception

  • Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
  • Gamertag: Too Freakin Bad, Im Dorkly
Re: Unable to start Xim Manager in commander mode.
« Reply #2 on: 08:53 PM - 07/01/15 »
Finally got a day off to take another crack at this. And I'm still hitting this roadblock.


I'm certain at this point, it's not an issue with the added line.

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34128
    • View Profile
Re: Unable to start Xim Manager in commander mode.
« Reply #3 on: 09:29 AM - 07/02/15 »
Finally got a day off to take another crack at this. And I'm still hitting this roadblock.


I'm certain at this point, it's not an issue with the added line.

that is not what i said, re-read my post

Quote
your target path is wrong, delete the " behind /commander and itll work :)

that means your current path is even more wrong than before, you deleted the wrong "
the correct path goes like .......XIM4\XIM4 Manager.exe" /commander

your current pathes are wrong which are
.......XIM4\XIM4 Manager.exe" /commander"
and
.......XIM4\XIM4 Manager.exe /commander"
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline sandak

  • Member
  • *
  • Posts: 429
    • View Profile
  • Gamertag: msutome
Re: Unable to start Xim Manager in commander mode.
« Reply #4 on: 03:14 PM - 07/05/15 »
Stupid NTFS and having to put quotes around file paths that have spaces in them...

Offline GuNStArHeRo

  • MVP
  • *
  • Posts: 1196
    • View Profile
    • Subscribe
  • Gamertag: x GuNStArHeRo
  • PSN ID: GuNStAr-HeRo-
Re: Unable to start Xim Manager in commander mode.
« Reply #5 on: 02:29 PM - 10/20/15 »
I finally got XIM commander working %110 with belkin transfer cable (60 not 60CW) but my question is what's the big deal in putting the shortcut To manager in commander mode. Just trying to understand some things. XIM commander is the best by the way I luv it ;D
XIM: 3/Edge/4/Apex | Titan: One/Two | XiM Link | M: Superlight Pro | KB: Azeron Cyborg | Mouse Pad: Artisan | Audio: THX AAA 789 | Mic: Shure SM7B

Rig -
CPU: AMD Ryzen 5900x
Mobo: Crosshair VIII
GPU: 3080Ti ftw3
RAM: Trident Z Royal DDR4 32GB
PSU: Thermaltake 850w
HDD: 2x 1TB WD Black, 250G 870 Samsung, 1TB WDCB
Monitor: 24" BenQ Zowie xl2436 144hz