XIM Community

Planetside 2 - what temporary config to use?  (Read 38637 times)

Offline Balloon__knott

  • Member
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • PSN ID: Balloon__knott
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #15 on: 09:09 AM - 06/28/15 »
I would like to know this also.. Any update if an ST is possible?

Offline lefive

  • Member
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
  • PSN ID: lefive5
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #16 on: 09:32 AM - 06/28/15 »
Can't figure out out to make the touche pad work

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34409
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #17 on: 02:37 PM - 06/28/15 »
touchpad on the pad doesnt work, only the touchpad click
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Balloon__knott

  • Member
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • PSN ID: Balloon__knott
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #18 on: 01:03 PM - 06/29/15 »
So is Dying Light the ST to use for now?

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34409
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #19 on: 01:45 PM - 06/29/15 »
for me the circular movement with that ST feels like aiming squares, imo it plays pretty bad
BF BC2 was the best ST i tested so far, but only randomly picked like 8-10 STs to test so far

maybe someone else found something better
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline Konker

  • Member
  • *
  • Posts: 88
  • Mars is amazing
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #20 on: 01:31 AM - 06/30/15 »
BF: hardline works for me. with default settings in Planetside.

Offline Ratha

  • Member
  • *
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #21 on: 03:01 AM - 06/30/15 »
I stopped at Dying Light with a 0.9 X/Y ratio .
But the question still remains , are we getting a ST for Planeside 2  ?

Online mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58836
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #22 on: 10:02 AM - 06/30/15 »
It's not looking good. There is an issue with the game that I haven't been able to overcome.
Have a problem with your XIM? Find a solution
NEXUS Support FAQ | APEX Support FAQ | XIM4 Support FAQ | Instructional Videos

Offline Hackulous

  • Member
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
  • Gamertag: Hackulous666
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #23 on: 10:09 AM - 06/30/15 »
What kind of issue ?! This game wont be playable without a proper ST. Can you just focus on infantry ST we will make our own settings for plane and vehicule with the hipe translator like on all battlefield series. I dont get why people asking for ST for each. Infantry is the more important ...

Online mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58836
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #24 on: 10:21 AM - 06/30/15 »
Infantry is what I started with, there is an issue preventing me from training the game.
Have a problem with your XIM? Find a solution
NEXUS Support FAQ | APEX Support FAQ | XIM4 Support FAQ | Instructional Videos

Offline Balloon__knott

  • Member
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • PSN ID: Balloon__knott
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #25 on: 10:40 AM - 06/30/15 »
Not good

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34409
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #26 on: 02:18 PM - 06/30/15 »
Infantry is what I started with, there is an issue preventing me from training the game.

what is the rough deadzone value then so we can look for STs with similar deadzone?
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Online mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58836
    • View Profile
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #27 on: 02:59 PM - 06/30/15 »
Around 4600. Not a lot of games use this low of a deadzone so you will probably end up using an inflated ST which is ok but your mileage may vary.
Have a problem with your XIM? Find a solution
NEXUS Support FAQ | APEX Support FAQ | XIM4 Support FAQ | Instructional Videos

Offline kharaa

  • Member
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • Gamertag: kharaa
  • PSN ID: kharaax2
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #28 on: 04:33 PM - 06/30/15 »
So what settings should we be using in game, and such? Also Dying light ST, anything special I need to do with it? I tried it vanilla last night, and it just didn't feel right.

Offline Balloon__knott

  • Member
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • PSN ID: Balloon__knott
Re: Planetside 2 - what temporary config to use?
« Reply #29 on: 05:27 PM - 06/30/15 »
So the general consensus is to use the Dying Light ST ?


Admin