XIM Community

Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)  (Read 668326 times)

Offline OneStepBeyond

  • Member
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1095 on: 02:25 PM - 06/24/20 »
Hello RML,

I always enjoy your setups and am excited to test this one out later now that the new Season of Arrivals has dropped. Quick question, do you run the Traction mod in your boots when you create these setups? It makes a pretty big difference in turning on console.

Thanks.
Mouse:Logitech G502 HERO
Keyboard: Logitech G610

Offline RML

  • MVP
  • *
  • Posts: 6578
  • Live Different
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1096 on: 09:21 AM - 06/26/20 »
I donot have any traction boots yet. With the new update I may be playing more soon. But this setup is without traction boots.

Cheers!

Offline csnqva

  • Member
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
  • PSN ID: alperkemal
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1097 on: 04:10 PM - 06/27/20 »
im using this setup on PC but i have a problem. I cannot use ghost button (touchpad) on pc. How can i fix it? Or doy you have any good pc settings?

Offline csnqva

  • Member
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
  • PSN ID: alperkemal
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1098 on: 04:42 PM - 06/28/20 »
hello? =)

Offline RML

  • MVP
  • *
  • Posts: 6578
  • Live Different
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1099 on: 03:33 PM - 06/30/20 »
im using this setup on PC but i have a problem. I cannot use ghost button (touchpad) on pc. How can i fix it? Or doy you have any good pc settings?

I don't play on PC with XIM and I'm on Xbox, sorry.

Offline Phoenix10

  • Member
  • *
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1100 on: 07:49 AM - 07/02/20 »
What setup do you use now, for destiny 2?

Offline RML

  • MVP
  • *
  • Posts: 6578
  • Live Different
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1101 on: 11:20 AM - 07/03/20 »
What setup do you use now, for destiny 2?

The OP, try removing the smoothing though.

Offline Phoenix10

  • Member
  • *
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1102 on: 04:39 PM - 07/03/20 »
Can you please share again the code, because i cant found it on your post?

Offline Phoenix10

  • Member
  • *
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1103 on: 03:15 AM - 07/05/20 »
I don't know if its me, or the RLMs config but i can't manage it to work

I fill like a normal config with default sync its better..
Its that normal?

Offline RML

  • MVP
  • *
  • Posts: 6578
  • Live Different
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1104 on: 04:54 PM - 07/06/20 »
I don't know if its me, or the RLMs config but i can't manage it to work

I fill like a normal config with default sync its better..
Its that normal?

Keep in mind I created this in PvE mode. You may want to remove all smoothing and lower sensitivities in Vs. modes. Also, I try to limit AA as much as possible, not everyone likes that.

Offline MarcTheSmark

  • Member
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1105 on: 07:06 AM - 08/06/20 »
Just got around to using the full config and I have to say its pretty amazing. I took off smoothing for pvp and have really liked it.

Offline RML

  • MVP
  • *
  • Posts: 6578
  • Live Different
    • View Profile
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1106 on: 08:20 AM - 08/08/20 »
Just got around to using the full config and I have to say its pretty amazing. I took off smoothing for pvp and have really liked it.

I think removing the smoothing is a good idea. SA with my curves works really well, with or without smoothing.

Offline facade

  • MVP
  • *
  • Posts: 935
    • View Profile
  • Gamertag: xi scion ix
  • PSN ID: SeneschalGrigori
Re: Destiny 1&2: Advanced Setups (20200613)
« Reply #1107 on: 11:56 AM - 08/08/20 »
I don't know if its me, or the RLMs config but i can't manage it to work

I fill like a normal config with default sync its better..
Its that normal?


I don't know what it is but i couldn't use it either as no matter what i tweaked it felt like pushing through molasses.

I saw he uses Xbox so maybe an option has to be different? i also play with a G502 so perhaps its the polling or the mhz? I got no clue but i couldn't use it and went back to a tweaked basic D2 ST