XIM Community

Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?  (Read 3388 times)

Offline blazingflame

  • Member
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« on: 10:16 PM - 03/18/15 »
I'm about to buy this one. I have another mechanical keyboard but doesn't work on xim4.

I don't see it on the compatible list but remember seeing that it works on xim4.

Hope it works this time.

Offline colb

  • MVP
  • *
  • Posts: 4677
  • The Global Elite
    • View Profile
  • Gamertag: mynameiscolb
  • PSN ID: mynameiscolb
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #1 on: 10:26 PM - 03/18/15 »
I have the K70. Works flawlessly, as long as it's in BIOS mode. Others have had mixed results.

Offline blazingflame

  • Member
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #2 on: 10:57 PM - 03/18/15 »
Thx colb

Offline PhiZaRoaH

  • MVP
  • *
  • Posts: 531
    • View Profile
  • Gamertag: PhiZaRoaH
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #3 on: 12:08 PM - 03/19/15 »
I went ahead & snatched the K70 as well. No issues.

Offline TerBo

  • Member
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
  • PSN ID: DEFENS58
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #4 on: 01:13 PM - 05/27/15 »
I had trouble getting my K70 to work until I read the note in the compatibility list somewhere that it needed to be in BIOS mode and that it needed to be plugged into a powered hub.  I'd been trying to get it to work in BIOS mode but didn't have any success until I plugged it into a powered USB hub.  Then it worked great! (In case you're wondering, I used an AmazonBasics 4-port powered USB hub.)

Offline PhiZaRoaH

  • MVP
  • *
  • Posts: 531
    • View Profile
  • Gamertag: PhiZaRoaH
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #5 on: 04:32 PM - 05/27/15 »
My K70 runs with 0 issues as well.

Offline Y2K

  • Member
  • *
  • Posts: 365
    • View Profile
ONE/PS4/PC
Router:Netgear r7800 with SQM
Mouse: GPro Wireless swap with kailh switches ..
keyboard: Leopold FC900R cherry red
Pad: qck+
Sound: HD600/modmic

Offline Viklund91

  • Member
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • PSN ID: thatskui
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #7 on: 02:26 AM - 07/31/15 »
Well i got the stickykey syndrome with the first firmware. But after using the Corsair utility on the k70 and updated the firmware 1.2 to 1.3 the keyboard works just great. Played for 12h last night without problems ;D ;D
(Still in bios mode, and the gkeys/Colour don't Work)

Offline Cat K20

  • Member
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
  • Gamertag: Cat K20
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #8 on: 12:47 AM - 10/01/16 »
Can anyone post their 1.3 firmware for the K70 RGB since that seems to be the firmware that works for the XIM?

Offline OBsIV

  • Administrator
  • MVP
  • *
  • Posts: 37841
  • It's obsessive.
    • View Profile
    • OBsIV's Blog
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #9 on: 10:33 AM - 10/01/16 »
This keyboard should work without any issues (and outside of BIOS mode) with our latest Release Candidate firmware.
Get the most out of your XIM APEX, read the XIM APEX Support FAQ.

Offline Cat K20

  • Member
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
  • Gamertag: Cat K20
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #10 on: 07:55 PM - 12/07/16 »
This keyboard should work without any issues (and outside of BIOS mode) with our latest Release Candidate firmware.

I'm not having any luck with or without bios mode on the new firmware

Online mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 54269
    • View Profile
Re: Does Corsair Gaming K70 RGB work on Xim4?
« Reply #11 on: 10:29 AM - 12/08/16 »
What firmware version number do you have listed in Manager's menu->about?
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos


Admin