XIM Community

crazy problem  (Read 838 times)

Offline indy

  • Member
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
crazy problem
« on: 09:08 PM - 12/06/09 »
It was working fine for 3 or 4 hours then all of a sudden "up" and "left" binded to w and a keys were alway on, first i thought it was my keyboard, but all is fine there. Then i thought my xim2 was bad or had a bad connection, same thing, fine there too. I set up down left right on the keyboard to different keys and it stopped(z,x,c,v for up down left right) all seemed fine. Except now my mouse controls walking movements and z,x,c,v controls what the mouse should be doing. Just a software glitch i hoping. Any insight would be greatly appreciated.
If at first you don't succeed, call it version 1.0

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 51196
    • View Profile
Re: crazy problem
« Reply #1 on: 09:27 PM - 12/06/09 »
I think you swapped your keyboard and mouse mechanics.. make sure your keyboard is on the left, and mouse is on the right.

Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline indy

  • Member
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: crazy problem
« Reply #2 on: 02:30 PM - 12/07/09 »
nope thats right. that still wouldn't explain why w and a keys are constantly active.
If at first you don't succeed, call it version 1.0

Offline tweak

  • MVP
  • *
  • Posts: 2346
    • View Profile
Re: crazy problem
« Reply #3 on: 03:42 PM - 12/07/09 »
Your calibration file is fine?

Offline indy

  • Member
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: crazy problem
« Reply #4 on: 04:51 PM - 12/07/09 »
dont know what was up, i just deleted the software and reinstalled and that worked for 20 or so minutes. Tried on another computer and it has been working fine. software glitch i with a program on my computer or my antivirus software
If at first you don't succeed, call it version 1.0