XIM Community

Issues with XIMCommander  (Read 1837 times)

Offline abc123

  • MVP
  • *
  • Posts: 2958
  • It's as easy as ABC 123
    • View Profile
    • unofficial xim api cloud for configs
  • Gamertag: Dr Donkey Kong
Issues with XIMCommander
« on: 07:27 PM - 01/12/15 »
I still can't get double button presses to be detected due to XIMCommander intercepting the autoit from attaching to the XInput.

Offline Aiken_Drum

  • Support Staff
  • MVP
  • *
  • Posts: 4005
  • You talkin' to me?
    • View Profile
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #1 on: 09:57 PM - 01/12/15 »
I still can't get double button presses to be detected due to XIMCommander intercepting the autoit from attaching to the XInput.

Autoit?

Offline abc123

  • MVP
  • *
  • Posts: 2958
  • It's as easy as ABC 123
    • View Profile
    • unofficial xim api cloud for configs
  • Gamertag: Dr Donkey Kong
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #2 on: 07:14 PM - 01/19/15 »
AutoIt and AutoHotkey are the same code base...but have branched apart i've tried both.

Offline Aiken_Drum

  • Support Staff
  • MVP
  • *
  • Posts: 4005
  • You talkin' to me?
    • View Profile
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #3 on: 02:19 PM - 01/29/15 »
Ah, gotcha.  As I mentioned on another thread, I'm working on XC today.  I'll grab AutoIt and check it out.

Offline BlessUp

  • MVP
  • *
  • Posts: 1234
    • View Profile
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #4 on: 06:48 PM - 02/09/15 »
is commander compatible with windows 7 64bit?

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34276
    • View Profile
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #5 on: 07:08 PM - 02/09/15 »
yes im using it on windows 7 64 bit
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline BlessUp

  • MVP
  • *
  • Posts: 1234
    • View Profile
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #6 on: 04:15 PM - 02/10/15 »
started testing this but man i can feel the input lag too much.  I remember playing with xim2 running through the computer and i don't remember the delay being so bad is there any settings or configs to combat this?

Offline Rouss3l

  • Member
  • *
  • Posts: 122
    • View Profile
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #7 on: 01:28 AM - 02/11/15 »
Could have swore I read a post in which Aiken said they had removed the input lag.

Offline abc123

  • MVP
  • *
  • Posts: 2958
  • It's as easy as ABC 123
    • View Profile
    • unofficial xim api cloud for configs
  • Gamertag: Dr Donkey Kong
Re: Issues with XIMCommander
« Reply #8 on: 05:21 PM - 02/13/15 »
Could have swore I read a post in which Aiken said they had removed the input lag.

they did


Admin