XIM Community

XIM4E Beta 20140416 Feedback  (Read 8663 times)

Offline abc123

  • MVP
  • *
  • Posts: 2958
  • It's as easy as ABC 123
    • View Profile
    • unofficial xim api cloud for configs
  • Gamertag: Dr Donkey Kong
XIM4E Beta 20140416 Feedback
« on: 03:02 PM - 04/16/14 »
Quote
Changes:

NEW: "Save" button on Edit page
NEW: Assets changed to XIM4 images
FIXED: Some mice (like G500) that are made to generate keystrokes freeze
FIXED: Logitech mice (like G700) configured with LGS (which replaced SetPoint) don't work


I didn't do:

PC Users: Remove the "C:\ProgramData\XIM Technologies" hidden directory and make sure there are no other instances of XIMManager running in task-manager[/color]

But it works fine...
« Last Edit: 10:04 PM - 04/16/14 by mist4fun »

Offline xMetuZx

  • Member
  • *
  • Posts: 281
    • View Profile
  • Gamertag: xMetuZx
  • PSN ID: xMetuZx
Re: Re: XIM4E Beta 20140416
« Reply #1 on: 03:03 PM - 04/16/14 »
Kudos! lol
« Last Edit: 10:16 PM - 04/16/14 by mist4fun »

Offline Ixian

  • Member
  • *
  • Posts: 202
    • View Profile
  • Gamertag: MGIxian
  • PSN ID: Planetix
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #2 on: 11:10 PM - 04/16/14 »
Does this beta add passthrough support for the DS4 touchpad? I want to get back to playing Killzone SF single player :)

Offline OBsIV

  • Administrator
  • MVP
  • *
  • Posts: 44155
  • It's obsessive.
    • View Profile
    • OBsIV's Blog
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #3 on: 11:27 PM - 04/16/14 »
Quote
Changes:

NEW: "Save" button on Edit page
NEW: Assets changed to XIM4 images
FIXED: Some mice (like G500) that are made to generate keystrokes freeze
FIXED: Logitech mice (like G700) configured with LGS (which replaced SetPoint) don't work


I didn't do:

PC Users: Remove the "C:\ProgramData\XIM Technologies" hidden directory and make sure there are no other instances of XIMManager running in task-manager[/color]

But it works fine...

Try adding a Config and see how it plays. :)
Get the most out of your XIM NEXUS, read the XIM NEXUS Support FAQ.

Offline roads

  • MVP
  • *
  • Posts: 19559
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #4 on: 12:44 AM - 04/17/14 »
Strangely after uninstalling the app and clearing caches and flashing the Edge my configs are still intact. Was it on the Edge?
Crusade atm: none

Offline OBsIV

  • Administrator
  • MVP
  • *
  • Posts: 44155
  • It's obsessive.
    • View Profile
    • OBsIV's Blog
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #5 on: 12:59 AM - 04/17/14 »
Factory restore wasn't needed on this update.
Get the most out of your XIM NEXUS, read the XIM NEXUS Support FAQ.

Offline roads

  • MVP
  • *
  • Posts: 19559
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #6 on: 01:08 AM - 04/17/14 »
Ah OK as the beta page mentioned this is breaking change. Confusion settled then.
Crusade atm: none

Offline BuryUrDad

  • Member
  • *
  • Posts: 170
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #7 on: 01:25 PM - 04/17/14 »
I have a serious problem where I couldn't find a solution for myself: I am not able to configure the buttons for any game. I get BT connection without any issues and can start the XIM Manager. But when I want to configure the buttons it states "listening" but nothing happens. I can load a game config, but can't use and play with M&K.
What I tried: Firmware Update & Reset / With Android 4.42 (Samsung S2) & PC
PS4 see my signature, also tried to connect the Keyboard right into the left port of the XIM4E.
Everything without success. I was so jealous to try the new Warframe ST... ;)

Edit2:
Okay, got it to work. It was just an issue with the acitve USB-Hub. Usually if M&K are connected green lamps gives you a signal. But this time it doesn't. The Xim4E also blinked in all colours. Did 2 resets now and checked the Hub that the green lamps shows up and then it worked without any issue. I can configure the buttons and looks ok.
« Last Edit: 02:41 PM - 04/17/14 by BuryUrDad »

Offline Lunchbox

  • Member
  • *
  • Posts: 109
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #8 on: 01:56 PM - 04/17/14 »
after the update I'm just getting random lights going crazy on the xim edge. What doe this mean ?

Offline Lunchbox

  • Member
  • *
  • Posts: 109
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #9 on: 02:32 PM - 04/17/14 »
just did a factory restore and now everything works with the new drop. Still cannot connect to PC manger. I got to it accept the agreement and then download then it i see the icon and all of a sudden it just says is XIM 4 Manger (Not responding) then connection failure (10060)

Offline gothaggis

  • Member
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • Gamertag: Got Haggis
  • PSN ID: Got-Haggis
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #10 on: 03:25 PM - 04/17/14 »
I downloaded the new beta, removed the hidden directory - and now when I run the manager, as soon as I click 'download' the manager crashes.  I am running windows 8.1 and have the low power usb fix.  any ideas?

EDIT: nevermind, i'm an idiot...was running an old version instead of the new version.  new version works fine.
« Last Edit: 03:30 PM - 04/17/14 by gothaggis »

Offline ShortSchoolBus

  • Member
  • *
  • Posts: 202
  • U.S. Army -Who dares, wins.
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #11 on: 08:47 PM - 04/17/14 »
flawless. no problems on reinstall on edge, pc or android.
Apex XIM4 Xim Edge
Xbox 360 Xbox One
Logitech G910 Keyboard
Logitech G503 wireless
Razer Vespula Pad
Astro A40

Offline Lunchbox

  • Member
  • *
  • Posts: 109
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #12 on: 09:14 PM - 04/17/14 »
was working but now for some reason its going crazy again with the random lights. just keeps blinking all the colors. can't get this drop to work right for some reason even after a factory restore.

Offline abc123

  • MVP
  • *
  • Posts: 2958
  • It's as easy as ABC 123
    • View Profile
    • unofficial xim api cloud for configs
  • Gamertag: Dr Donkey Kong
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #13 on: 09:55 PM - 04/17/14 »

was working but now for some reason its going crazy again with the random lights. just keeps blinking all the colors. can't get this drop to work right for some reason even after a factory restore.

Have you re downloaded yet?

Offline Lunchbox

  • Member
  • *
  • Posts: 109
    • View Profile
Re: XIM4E Beta 20140416 Feedback
« Reply #14 on: 10:15 PM - 04/17/14 »
yes i have. its just problems using the PC manager. i did another factory restore and flashed to the new drop did everything using just my phone and so far so good. PC manger still lets me accept the agreement and then download but then i get the following: (Not responding) then connection failure (10060). I did try on a friends laptop with the same bluetooth used in my PC and it did work for about 3mins and then while doing a config half way through it crashed and gave me the same ((Not responding) then connection failure (10051). Besides the PC manager everything else works great so far.


Admin