XIM Community

What am I missing.  (Read 2074 times)

Offline ChakkuNorrisu

  • Member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
What am I missing.
« on: 06:16 PM - 04/22/13 »
I just reloaded my pc. Redownloaded xim2 software. Had to recalibrate. It then ask for xinput_9_1_0, I then followed instructions from these forums for that. Once that was done, i get "point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll" message.

I googled how to fix the new issue. None of the fixes work Im not getting any where here.

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 27434
    • View Profile
Re: What am I missing.
« Reply #1 on: 06:55 PM - 04/22/13 »
what OS and what bit?
did you download the correct OS and bit version?
PS4 & X1 | C: MS | XIM4 | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Zowie EC1-A | D: 3200 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

Check out my Youtube Channel: XIMGameplay
Du sprichst Deutsch? Hier gehts zum deutschen Forum

Offline ChakkuNorrisu

  • Member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: What am I missing.
« Reply #2 on: 07:02 PM - 04/22/13 »
XP 32 Bit. All the DL'eds looked the same, I got from this section of the boards.

Offline ChakkuNorrisu

  • Member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: What am I missing.
« Reply #3 on: 05:07 PM - 04/23/13 »
Fixed. Upon reloading I had not loaded everything including direct x drivers. Once that was done I tried it and got the "point_except' problem again then deleted the xinput_9_1_0 it had originally asked for. Now it calibrated. I don't know how all that played out but Im fixed.