XIM Community

FIFA 12  (Read 1973 times)

Offline AFF

  • Member
  • *
  • Posts: 107
    • View Profile
  • Gamertag: AFST3R
FIFA 12
« on: 12:35 PM - 08/07/12 »
Now that I want you use my ps3 pad

What game setting do I choose to use as there is no FIFA

Is there just a generic or custom setting I can use

Just need to map the buttons really

Offline Od1n

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 34128
    • View Profile
Re: FIFA 12
« Reply #1 on: 01:10 PM - 08/07/12 »
you play fifa on xbox? ps3?
you want to play with keyboard or ps3 controller on xbox?!
PS5 & X1 | C: MS | XIM Apex & Nexus | FW: the latest ofc! :) | Mon: BenQ XL2420Z | Pad: Zowie G-SR | KB: Ducky DK1008L Cherry Red O-Rings| A: AKG K701 Creative X7 Antlion Modmic | M: Glorious Model O | D: 1800 | P: 1000hz | BF4 4 HIP: 35 ADS: 20

My Fortnite Creator Code: beamimpact
Check out my Youtube Channel: XIM Central

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58625
    • View Profile
Re: FIFA 12
« Reply #2 on: 01:10 PM - 08/07/12 »
Use any game translator if you just want to use remap buttons and use another pad.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58625
    • View Profile
Re: FIFA 12
« Reply #3 on: 01:11 PM - 08/07/12 »
you play fifa on xbox? ps3?
you want to play with keyboard or ps3 controller on xbox?!

He wants to use a ps3 controller on his xbox fifa and remap the buttons. Any game translator will do, use any of them.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline AFF

  • Member
  • *
  • Posts: 107
    • View Profile
  • Gamertag: AFST3R
Re: FIFA 12
« Reply #4 on: 12:54 PM - 08/12/12 »
I have MW3 loaded and have the red light

now got xbox controller in slot one, then the mouse and then the ps3 pad wired into the 3rd slot

but nothing works, is that how i should have it connected to the use the PS3 controller

thanks

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58625
    • View Profile
Re: FIFA 12
« Reply #5 on: 10:18 AM - 08/13/12 »
Typically yes but since I've never used the feature you should try the ps3 controller in port 2 as well.

Why do you have a mouse attached?
Also, I suggest unplugging your ps3 controller at startup, when Edge syncs then plug your ps3 controller in.
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline AFF

  • Member
  • *
  • Posts: 107
    • View Profile
  • Gamertag: AFST3R
FIFA 12
« Reply #6 on: 10:24 AM - 08/19/12 »
I have got this to work now but any idea on how to sync the right analog stick of the Xbox onto ps3.

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 58625
    • View Profile
Re: FIFA 12
« Reply #7 on: 10:46 AM - 08/19/12 »
Your analog sticks don't work?
Have a problem with your XIM APEX? Find a solution in the XIM APEX Support FAQ
XIM APEX Quick Start Guide   |   XIM Instructional Videos

Offline Wurstwasser

  • Member
  • *
  • Posts: 439
    • View Profile
Re: FIFA 12
« Reply #8 on: 11:20 AM - 08/19/12 »
I think the PS3 pad is recognized as a joystick by XIMEdge. You can't bind joysticks to the right analog stick atm with Edge. ITs only possible for movement (left analog stick).

Offline AFF

  • Member
  • *
  • Posts: 107
    • View Profile
  • Gamertag: AFST3R
FIFA 12
« Reply #9 on: 03:10 PM - 08/19/12 »
Ahh I see. The movement which on cod games is left analog I have assigned to joystick d pad on the ps3. But on FIFA the right analog is used for skill moves, so wanted to assign that to the analog on the ps3 pad