XIM Community

XIM3 DeadZoner  (Read 17290 times)

Offline conclave

  • Member
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #30 on: 10:11 PM - 10/11/11 »
Yup. It's a limitation of the API. Sorry :(.

Could you elaborate a bit on that? I took a look at the header and the XIMCommander.cpp file, so my best guess is that when you call XIMSendInput with a XIMControllerInput struct, the XIM3 will ignore the attached controller.

Offline kodek64

  • MVP
  • *
  • Posts: 502
    • View Profile
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #31 on: 10:12 PM - 10/11/11 »
Yup. It's a limitation of the API. Sorry :(.

Could you elaborate a bit on that? I took a look at the header and the XIMCommander.cpp file, so my best guess is that when you call XIMSendInput with a XIMControllerInput struct, the XIM3 will ignore the attached controller.

That's exactly it. The struct is initialized with all 0s, and these values overwrite values from the actual controller.
XIM Sensitivity Calculator!
http://xim3-app.heroku.com/

Offline conclave

  • Member
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #32 on: 10:47 PM - 10/11/11 »
I see what you mean. That struct would need something like a bit mask to specifically tell the XIM3 which values to update and which ones to leave alone. There are some cases where this would be useful, but I guess that would be off topic.

The basic functionality of your app seems to work pretty well. It might be useful to save your progress though. Great job!

Offline smokeybogart

  • Member
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
  • Gamertag: SmokeyBogart
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #33 on: 09:35 AM - 11/11/11 »
How do i get it to connect my controller? When i open up deadzoner is says no connection, i hit connect and nothing happens. I hit wizard and it says must me connected to xim3 so i enter pc mode and connect and stillllll tells me i need to connect. What gives?

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 47556
    • View Profile
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #34 on: 11:15 AM - 11/11/11 »
Plug your controller into xim3
Plug your xim3 into your xbox
Plug your Belkin Easy Transfer Cable into your pc
Run deadzoner
Have a problem with your XIM4? Find a solution in the XIM4 Support FAQ
XIM4 User Manual   |   XIM Instructional Videos

Offline tast3urblo0d

  • Member
  • *
  • Posts: 56
    • View Profile
  • Gamertag: BibaLimit
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #35 on: 11:43 PM - 12/10/12 »
what is i dont got a belkin easy cable i got windows easy cable?

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 47556
    • View Profile
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #36 on: 12:23 AM - 12/11/12 »
There are only two transfer cables supported, the belkin cable, and cables unlimited easy transfer cable. Other cables may not be compatible.
Have a problem with your XIM4? Find a solution in the XIM4 Support FAQ
XIM4 User Manual   |   XIM Instructional Videos

Offline tast3urblo0d

  • Member
  • *
  • Posts: 56
    • View Profile
  • Gamertag: BibaLimit
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #37 on: 12:32 AM - 12/11/12 »
yeah i notice i will need to get one 2morrow i guess then.

Offline Chance

  • MVP
  • *
  • Posts: 1027
  • I use the XIM because I broke my right thumb.
    • View Profile
    • My Steam
  • Gamertag: Chance SL
  • PSN ID: Chance_SL
Re: XIM3 DeadZoner
« Reply #38 on: 12:56 AM - 12/31/12 »
I try running the DeadZoner and get an error report, it doesn't run, just crashes for some reason.
An eye for an eye leaves the whole world blind.
---------------------------------------------------
Mouse-pad: SteelSeries QcK Gaming Mouse Pad (Black)
Delay: 120

PC & Xbox 360 Slim 320 GB HDD
---------------------------------------------------


Steam: http://steamcommunity.com/id/Chance_SL/

PC: Yes.
360: Yes.
PS3: No.
PS4: Maybe.
XBONE: Never.