XIM Community

COD Done Lightning Fast. For Those That Know the Smart Translators are Slow  (Read 5966 times)

Offline roads

  • MVP
  • *
  • Posts: 19556
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #15 on: 12:32 AM - 02/27/11 »
The second config he will replace later with the ads-smart translator when Obsiv has made it (a smart translator that is optimized to aimed down sighs = ads).

What he does here needs a switcher and two config slots. It is great using two different configurations but it sucks loosing two different slots and a switcher. The solution to this is @#$% easy.
Crusade atm: none

Offline dj_sn1pa

  • Member
  • *
  • Posts: 316
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #16 on: 12:38 AM - 02/27/11 »
The second config he will replace later with the ads-smart translator when Obsiv has made it (a smart translator that is optimized to aimed down sighs = ads).

is that the hardcore mode everyone is talkin about in the discussions section?
LONG LIVE XIM 2!

Offline roads

  • MVP
  • *
  • Posts: 19556
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #17 on: 12:58 AM - 02/27/11 »
hardcore mode only means an extension to the config. It means separating the easy stuff from the complicated one so that a noob and toys can use the xim3 accordingly.
I was requesting using what Toys does here, with the hardcore settings but Obsiv stated he will not add a second smart translator to the configs but do it over the switchers like its shown here. This means you will loose a switcher and at least another config slot per game. Not logic but thatís the way its planned.
Crusade atm: none

Offline dj_sn1pa

  • Member
  • *
  • Posts: 316
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #18 on: 07:07 AM - 02/27/11 »
hey toys what do you mean by settin up second as a standard config? are you creating a switcher for the second sensitivity?

Yeah, this config uses a smart translator for hipfire, normal look...and a standard translator for ADS.  Two different profiles.

so he's using a ST for ADS? is it recommended to do it this way? does it get better results for ADS?
LONG LIVE XIM 2!

Offline dj_sn1pa

  • Member
  • *
  • Posts: 316
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #19 on: 08:10 AM - 02/27/11 »
do you find the ads works better with a normal translator toys? i'm just curious if it gets better results.
LONG LIVE XIM 2!

Offline toysrme

  • 14 National Championships
  • MVP
  • *
  • Posts: 8290
  • FannyPAX, best avatar EVAAAR!
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #20 on: 08:12 AM - 02/27/11 »
yes. the st compensates for the humpyness of the acceleration curve exactly which is great, but the price you pay in using it right now is too great. makes it too slow.
Somebody didn't read the rules before posting. You need a post count of 100 500 to talk directly to toys.
[/size]

Offline Soul

  • Member
  • *
  • Posts: 395
  • IGN: DJSoul Session
    • View Profile
    • SoulXim
  • PSN ID: DJSoulSeeker
Re: Fast Black Ops
« Reply #21 on: 10:42 AM - 02/27/11 »
i'm not sure i totally understand.

Let's use the BOv2 Translator for HF:
21.5,26 <--sensitivity?
-0.07   <--acceleration?
Second should be a standard config:
5/5.65
Set toggle key as normal   <--not sure what this means?
-0.3
8250-C  <--dead zone with circle?
2:1    <--not sure what this is? xy ratio? if so mine wont go that high.
0  <--diag dampen?
0  <--smoothness?

Yeah I could do with some help with this as well please, not exactly sure what goes where!

Thanks! ;)

Offline Soul

  • Member
  • *
  • Posts: 395
  • IGN: DJSoul Session
    • View Profile
    • SoulXim
  • PSN ID: DJSoulSeeker
Re: Fast Black Ops
« Reply #22 on: 01:14 PM - 02/27/11 »
Thanks Toys,

Sorry, I'm an XIM 3 n00b lol Can you explain how i do this? As in what goes where in the config?  :o

Havent had much time to research yet as having a busy weekend!!

Cheers,

Soul

Offline JerryHatrick

  • MVP
  • *
  • Posts: 720
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #23 on: 01:38 PM - 02/27/11 »
How the @#$% do you load/create a standard translator?

Offline Gaz_w

  • Member
  • *
  • Posts: 186
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #24 on: 01:44 PM - 02/27/11 »
Go to Add config
Choose black ops to copy
Then edit black ops copy
Select translator and change it to standard(from smart)
All the options will then open up. :)
Mionix Naos 5000
Corepad Magna
Noppoo Choc mini keyboard(mx blacks)
ad700
antlion modmic

Offline JerryHatrick

  • MVP
  • *
  • Posts: 720
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #25 on: 01:46 PM - 02/27/11 »
cheers bud :)

Offline Jedimaster1

  • Member
  • *
  • Posts: 99
    • View Profile
  • Gamertag: Jedimasterone1
  • PSN ID: SithLord5577
Re: Fast Black Ops
« Reply #26 on: 02:56 AM - 03/07/11 »
Thanks. This is working better. I like this setup. Hopefully OB will have the ADS update soon as it does help.

Btw, to all confused, take a look at the pics in the OP. They explain everything.

Offline Soks

  • Member
  • *
  • Posts: 152
  • Living the dream
    • View Profile
Re: Fast Black Ops
« Reply #27 on: 12:12 PM - 03/11/11 »
Cheers Toys i'll give this ago and see how i get on , i used your lightning config on my XIM2 and it was beast ! tbh i still prefer that to my XIM3 atm, keep em coming  ;D

Offline toysrme

  • 14 National Championships
  • MVP
  • *
  • Posts: 8290
  • FannyPAX, best avatar EVAAAR!
    • View Profile
bump. give up again. old way > new translators
Somebody didn't read the rules before posting. You need a post count of 100 500 to talk directly to toys.
[/size]

Offline ISheeper

  • MVP
  • *
  • Posts: 792
    • View Profile
Can somebody tell toys i like it as well. Thanks,  i had to turn it down to 17 tho. :)
Toy's he likes it :P


Admin