XIM Community

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - fg1789

Pages: [1]
1
Support / Re: [ACTIVE] Xim Apex suddenly no longer working
« on: 06:34 PM - 07/02/20 »
I got the 4 green lights (rapid flash) so I assume the controller is authenticating? But I tried again to connect the hub after that and nothing.

Edit: the controller light turned on automatically when connecting straight to the xim but not through the hub.

2
Support / Re: [ACTIVE] Xim Apex suddenly no longer working
« on: 01:47 PM - 06/29/20 »
I tested 2 separate cables and just 1 of them produced the 1 green light. For reference my start up light sequence is

Red
Yellow, blue, teal

Controller works fine without connecting it to xim.

3
Support / Re: [ACTIVE] Xim Apex suddenly no longer working
« on: 05:39 PM - 06/27/20 »
So I got 1 green light on that step. Could it be that things are drawing too much power through the hub?

4
Support / Re: Xim Apex suddenly no longer working
« on: 11:06 AM - 06/25/20 »
Okay, so I tried that

It showed red, green, blue, teal and then stayed teal.

It does that whether I only connect the xbox controller or if the nav and mouse are connected. The app still shows the controller, nav and mouse as being connected but nothing registers on the nav and the mouse, if I move it, causes a red flashing light on the xim.


5
Support / [ACTIVE] Xim Apex suddenly no longer working
« on: 12:08 PM - 06/24/20 »
Hey Y'all,

So my xim apex has been working fine on Xbox one.

I have a logitech g402, a sony nav controller and my xbox one controller plugged in.

Ports 1,2 and 3 respectively.

It has been working fine but now the sony nav and mouse will no longer register/function. They are powered on but wont input into the xbox and any time I try to input a command it shows up in the manager but the xim flashes red and nothing happens on screen.

I tried doing a hard reset, resetting the sony nav, unplugging and unplugging the sony nav (sim manager stops recognizing it at this point.)

I've tried a few different times to do hard resets with xim unplugged and then unplugging it when the xbox powers up but all to no avail. I updated the manager but that hasn't helped either.

Any thoughts?

Thanks!

6
Hardware Compatbility / Re: PowerA Fusion Pro Controller
« on: 07:27 PM - 05/28/20 »
Ah, okay. I thought from the other replies that was just in reference to the authenticating controller and not an additional plugged in to port 2.

Thanks! Appreciate the quick response.

7
Hardware Compatbility / PowerA Fusion Pro Controller
« on: 04:11 PM - 05/28/20 »
Hey everyone,

I saw a bunch of questions about the powerA fusion in regards to authentication.

I have a microsoft xbox one controller that I am using for authentication (in the 3rd slot) but I am trying to connect my powerA controller into the second slot. It wont power on at all but works fine when plugged directly into my xbox. It wont power on when directly plugged into the xim either (not through the hub.)

Is this controller just not supported at all? I would really like to use it in lieu of a keyboard or my xbox one controller (the left analog stick is bad in it)

I've tried doing a hard reset and reconnecting and I've tried a different USB cable. Any help or suggestions would be appreciated!

Thanks

Pages: [1]
Admin