XIM Community

XIM 4 => XIM 4 Discussions => Topic started by: portoraco1 on 12:32 PM - 04/25/20

Title: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 12:32 PM - 04/25/20
Can someone help me please Keyboard and mouse wonít work on my PS4 but itíll work on my Xbox need help please
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 05:46 PM - 04/25/20
Help!!!
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 09:37 AM - 04/27/20
Can someone please help me
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 03:11 AM - 05/02/20
Help
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 03:15 AM - 05/02/20
Mist4fun help please
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 07:36 AM - 05/03/20
I canít believe no one will help me
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 08:14 AM - 05/03/20
I can see when I press any key on my G 13 keyboard on the manager lighting up same with the mouse but there is no movement on my rainbow siege game please somebody and when I use the xim on my Xbox it works fine so it has to be a setting on the PS4 please somebody help me
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: perezcj on 07:15 AM - 05/08/20
portoraco1 in your PS4 setting make sure that the controller device is set to Wired communication and not Bluetooth.  That seems the most likely issue why its not working
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: portoraco1 on 03:16 PM - 05/15/20
I did that and nothing, I see everything on IXM app when I hit any buttons on the keyboard and mouse
Title: Re: Key board and mouse donít work on PS4 but works with Xbox
Post by: antithesis on 03:18 PM - 05/17/20
I agree - make sure PS4 > Settings > Devices > Controllers > Communication Method is set to Use USB Cable. I forgot to do this myself the other day and couldn't figure out why my m/kb wasn't responding  :o

Also, you're better off posting this topic in the Support forum where the Mods and Admins are most likely to see it.