XIM Community

XIM 4 => XIM 4 Discussions => Topic started by: younghonolulu on 12:23 AM - 01/09/19

Title: Xim4 Flashes Yellow than solid White
Post by: younghonolulu on 12:23 AM - 01/09/19
Yesterday when I was making a new preset for a game, my Xim4 tried to save it but failed and now it doesn't wanna work. It just flashes yellow than white.
Title: Re: Xim4 Flashes Yellow than solid White
Post by: OBsIV on 12:36 AM - 01/09/19
Welcome to the community. It sounds like there is corruption in your Configs. Did you happen to unplug your XIM4 while it was writing (flashing) itself? You'll need to do a Factory Reset -- unfortunately you will need to set your Configs up again.
Title: Re: Xim4 Flashes Yellow than solid White
Post by: younghonolulu on 12:41 AM - 01/09/19
I fixed the issue already by pushing the P button on the back and resetting the Xim4, thank you for your reply and sorry for wasting your time.
Title: Re: Xim4 Flashes Yellow than solid White
Post by: antithesis on 12:53 AM - 01/09/19
I fixed the issue already by pushing the P button on the back and resetting the Xim4, thank you for your reply and sorry for wasting your time.
It's never a waste of time. If you have a problem, ask for help.
The answer also helps others who might hit the same problem :)
Title: Re: Xim4 Flashes Yellow than solid White
Post by: OBsIV on 10:43 PM - 01/09/19
It's never a waste of time. If you have a problem, ask for help.
The answer also helps others who might hit the same problem :)

Agreed. :)