XIM Community

General Category => Game Support => Topic started by: RML on 08:06 PM - 04/14/15

Title: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 08:06 PM - 04/14/15
Long story short, the wife's out of town so I have a little time to kill, thought I'd share my setup.

I use two different setups for Hardline, a "Professional" and an "Operator". Sorry I'm not an LMG guy! My reasoning for using two separate configs? I really like to specialize my Sniper class, so my setup is quite different then it is for AR's and SMG's. Also, Snipers have a different ADS delay time, which is important!

So let's start with my Fav. Class "Professional". I utilize two Sub-Configs within my Pro class. I use Long Range Sniping. This lowers my sensitivity dramatically allowing me to make micro movements when need be. But more importantly, it allows me to play with faster HIP and ADS settings because I don't have to worry about the "jitters" at long range. Basically it's like using a snipe button on your mouse that lowers DPI, except I'm using a different config to get a better effect by lowering sensitivity. My second Sub-Config is a Vehicle/Turret/Heli config. This config utilizes a special ballistic, boost and a higher sensitivity that allows greater movement for the aforementioned.

I also use a classic "Tracking" Ballistic curve for all my classes. Credit for this curve goes to TuFFrabit, but really it goes back to Threewheels as well and even Toys I believe. XIM4 ST's are GREAT and top notch when it comes to console mouse and KB adapters. However, there are some thing's they currently can't control with a basic ST. Odd look mechanics, Aim assist and ADS delay are the one's that concern me. Luckily, the folks at XIM are a smart bunch and they offered us some tools to work with that can help. The reason for using a Tracking ballistic is to help combat Aim Assist. This works by using acceleration to "push" through aim assist and then holds the acceleration to help us track the target. You may ask, "why not just turn aim assist off?" Well, if your background is PC gaming then that may be a reasonable solution for you. However, IMO, Aim Assist is a greater compliment then a hindrance. Sure, I wish aim assist didn't exist. Imagine how Godly we would feel then and how silly game pad users would look trying to control their aim. Aim Assist is here to stay folks, so use it to your advantage. Learn it, live it, love it!

Here are my Ballistics for "Professional". They are very similar to BF4, that's because the intention of the curve is the same, to combat aim assist and help track the target. The only variable being the degree of Aim Assist the look mechanic utilizes. Hardline, seems to have stronger aim assist then BF4. This appears to be a common trend for the industry unfortunately, it's their way of catering to the noobs. Again, Learn it, Live it, Love it!

HIP: Notice I use a Boost of "50" this is purely preference, but makes my controls feel a little snappier!
Code: [Select]
>>> XIM4 START Paste >>>
X4MB:000E1C2A3846505A646E78828C96A0AAB4BEC8C8C8
<<< XIM4 END   Paste <<<
(http://i.imgur.com/qglRRYJ.png)



ADS: No Boost because it adds too much Jitter for snipping. Make sure you set your ADS delay to "208"! ;)
Code: [Select]
>>> XIM4 START Paste >>>
X4MB:000E1C2B3948525C66707A848E98A2ACB6C0C8C8C8
<<< XIM4 END   Paste <<<
(http://i.imgur.com/zHQsE0q.png)
(http://i.imgur.com/Ds08v7J.png)




Long Range: Make sure you use the ADS translator for this Sub-Config! I use this as a "Hold" config and bind it to my NAV Left Click button (J7). This way I simply push down on the stick when ADSing long range, Then let up on the stick when done ADSing. Notice my Sensitivity is set to 5 where as my ADS was set at 8.
Code: [Select]
>>> XIM4 START Paste >>>
X4MB:000E1C2A3847515B656F79838D97A1ABB5BFC8C8C8
<<< XIM4 END   Paste <<<
(http://i.imgur.com/YaxJwwM.png)
(http://i.imgur.com/Czd7rUw.png?1)
(http://i.imgur.com/gRUcDsH.png)




Vehicles: Set this Sub-Config to "Toggle", make sure you use a high Boost and a high sensitivity, I use "40" sens and chg. your YX ratio to .85. I used the value given for XB1 on BF4. I set my activation key to "K4" which is actually my Scroll left button on my mouse. 
Code: [Select]
>>> XIM4 START Paste >>>
X4MB:000C203754759DC8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8
<<< XIM4 END   Paste <<<
(http://i.imgur.com/RP2X2oA.png)
(http://i.imgur.com/170DhkJ.png)


Also, make sure your sub-config activation key is bound to your Reload button in order to Enter and Exit vehicles and configs at the same time. This has to be done under secondary buttons. You must also set this up under secondary buttons for your HIP Config. I also bound buttons to the "Right sticks" left and right movements. This way I can push a button, hold it and it's the equivalent of pegging the stick in that direction.
(http://i.imgur.com/Vfha1w0.png)
(http://i.imgur.com/AgrDGO5.png)
(http://i.imgur.com/10O5yJu.png)

Now I can walk up to a vehicle and hold the Scroll left button to enter a vehicle and activate my Sub-Config simultaneously. It works exactly the same when exiting a vehicle.

OK, GOT IT? Good! Now let's move on to AR's and SMG's.

You can use the same HIP and ADS Ballistics as with Professional, but their are other differences, so please read on.

HIP: Notice the Boost once again.  :)
(http://i.imgur.com/qglRRYJ.png)


ADS: Notice the YX ratio, I utilize a higher Y ratio (vertical movement) in order to help me control Recoil. I'm using 1.5, but this is subjective. Lower sens players typically need a greater Y value then High sens players. Just be careful because if you go too high then it will start to effect your aim. You can test this while ADSing. Just ADS and make circles with your aim. As you raise your Y ratio the circle will start to turn Oval shape. That's normal and expected, just don't go crazy with it!
(http://i.imgur.com/aw0Qjpb.png)


You also need to set your ADS delay to "160". Please note that this value doesn't reflect any Perks you may have unlocked during the game. I haven't played long enough yet to unlock them unfortunately. But if and when I do I will post. My guess is the perk ratio would be around 120, but that's just a guess at this point. The good news is the ADS delay is the same for Operator and Mech classes, atleast with the weapons I've tested so far. (M16, ACWR, AKS-74U, CAR, MP5K, MPX, P90, K10 and UMP-45)
(http://i.imgur.com/0HYDBDF.png)

Well, that's my setup! Thanks for reading and I hope it helps someone.

Here's a DPI/Sensitivity Calculating tool you can use if you're running a higher or lower DPI setting then I am and you would like to match my settings. Thanks to Pro for digging this up!

http://xim3-app.herokuapp.com/conv?utf8=%E2%9C%93&commit=DPI+Calculator
Old DPI = My DPI "8,000"
New DPI = Your DPI "?"
Primary = My HIP setting "16"
Secondary = My ADS setting "8"


I've posted a few Vids on the Gameplay page, but here's a new one that talks about vehicle configs and double binding "Spot" to the sniper class. It also may include me driving like an Idiot and getting the crap scared out of me, yet still hitting a clutch head shot (a few times actually) enjoy!
http://www.youtube.com/v/tcYQg6hHj_8&hd=1
https://www.youtube.com/watch?v=tcYQg6hHj_8&feature=youtu.be


Here's an oldie but goodie video concerning Aim Assist, if you're interested.
http://www.youtube.com/v/LbvqeDq_174&hd=1
https://www.youtube.com/watch?v=LbvqeDq_174


Thanks goes out to Tuff, Mist, Threewheels, Zombie Guy and Toys!

Here are some links to other setups I use.

Destiny Advanced Setup - http://xim4.com/community/index.php?topic=39989.0

G502 and Nav - http://xim4.com/community/index.php?topic=39982.msg498763#msg498763








Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: PhiZaRoaH on 01:07 AM - 04/15/15
Nice layout & explenations behind your choices, & great snipping as well. I must tru out this 'tracking' ballistic you speak of.  Would love to see how it feels.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: Gurnaldo on 01:15 AM - 04/15/15
Yea thats deffo too much tinkering for me... im lazy XD.

Must have taken you friggin ages but in depth read for those wantin to try these things out so nice post buddy
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: sbc2k1 on 03:35 AM - 04/15/15
Good post. I haven't been using a sniper since bf3.  I'm gonna have to go back to sniping at some point.

Definitely too much tinkering for me, but the setup looks nice. 
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: Gurnaldo on 06:07 AM - 04/15/15
I could use a seperate config for sniping as the ADS feels abit too quick on my current one but as stated im too lazy
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: thepr0 on 08:08 AM - 04/15/15
great post rml really nice and great demonstration you should add type of mouse, dpi, and polling rate just incase someone wants to replicate or use the xim dpi calculator http://xim3-app.herokuapp.com/conv?utf8=%E2%9C%93&commit=DPI+Calculator (http://xim3-app.herokuapp.com/conv?utf8=%E2%9C%93&commit=DPI+Calculator) to use similar settings..anyways i use something similar to this tuff for ads, sub config with standard and 1.3 xy value with maybe 5.00 slower aim and i have it activated with my fire button that way i can ADS fast once i spot the target i can lock in with the sub config and control recoil by firing...anyways great post thanks
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 08:52 AM - 04/15/15
All my peripherals and settings are in my Signature.  ;)
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: sabry68120 on 09:56 AM - 04/15/15
Nice RML  :D
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: simon.hipsey on 10:38 AM - 04/15/15

All my peripherals and settings are in my Signature.  ;)

Hiya, did I read that correctly you run the g502 but only at 8000dpi? Can I have your thoughts/the benefits of running at that instead of 12000. Sorry if I'm mistaken. Reading this from taptalk. Thanks.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 11:11 AM - 04/15/15

All my peripherals and settings are in my Signature.  ;)

Hiya, did I read that correctly you run the g502 but only at 8000dpi? Can I have your thoughts/the benefits of running at that instead of 12000. Sorry if I'm mistaken. Reading this from taptalk. Thanks.

You read correctly, I only use 8,000 because I have another mouse that I like to use sometimes and it maxes out at 8,000. I don't want to change sensitivities to match my mouse Lol ... I'm anal enough about my settings as is! I've tried 12,000 DPI and I personally can't feel the difference between 12,000 dpi and lower sensitivity when compared to 8,000 dpi and higher sensitivity. I would still recommend you utilize your mouse's highest given "Native" dpi. Unless you have some reason not to, as I do. You can use the Dpi calculator that Pro mentioned if you want to try and match my settings. BTW, thanks for that pro, it's a great tool!

Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: GreyMouser on 02:07 PM - 04/15/15
Thanks RML. I've always had great luck with your ballistics. Will try these out.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: simon.hipsey on 11:22 PM - 04/15/15


All my peripherals and settings are in my Signature.  ;)

Hiya, did I read that correctly you run the g502 but only at 8000dpi? Can I have your thoughts/the benefits of running at that instead of 12000. Sorry if I'm mistaken. Reading this from taptalk. Thanks.

You read correctly, I only use 8,000 because I have another mouse that I like to use sometimes and it maxes out at 8,000. I don't want to change sensitivities to match my mouse Lol ... I'm anal enough about my settings as is! I've tried 12,000 DPI and I personally can't feel the difference between 12,000 dpi and lower sensitivity when compared to 8,000 dpi and higher sensitivity. I would still recommend you utilize your mouse's highest given "Native" dpi. Unless you have some reason not to, as I do. You can use the Dpi calculator that Pro mentioned if you want to try and match my settings. BTW, thanks for that pro, it's a great tool!

Thank you. Appreciate the explanation. Will give it a try on the weekend.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: theBigK on 09:38 PM - 04/22/15
Hi RML, thanks for the post. I just purchased my XIM4 yesterday and am waiting on it. After trying to play BF Hardline (or any shooter on a console) for the first time yesterday, I immediately started googling PS4 + keyboard and mouse, and found this place. After all the reviews it felt like the perfect solution. I had no clue how some of the players could of been so quick with a gamepad.

I am considering pulling the trigger on the G502 while I'm still waiting on the XIM4. How would you rate it? I currently use a G5 and like it all though, I have another wireless logitech that came in a bundle (don't remember the model) and absolutely hated it...due to responsiveness.

Last question: Do you feel the G502 needs a game pad? I've used a clean black laminate wood desk successfully.

Cheers, and thanks for all the info, I want to try out your setup.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 11:26 PM - 04/23/15
^ Sorry for the delayed response. I highly recommend the G502 but I'm a Nav user and need ALOT of buttons. Honestly though, even if I used a keyboard I think I would still purchase one. It's a little small but it has a great sensor. It's definitely one of the preferred mice used by members right now.

I have no idea how anyone uses a gamepad either and I grew up console gaming haha..

You can train the G502 sensor to your desk surface, so I think it would work out fine for you.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: Mjölnir on 08:15 AM - 05/03/15
Thanks again RML for all this infos, I'll have some work when I'll be back from Holidays ! ;)

I'll update my Destiny and Hardline CFG with your infos and make alot of profile and subconfig, I learned alot these days.

great post rml really nice and great demonstration you should add type of mouse, dpi, and polling rate just incase someone wants to replicate or use the xim dpi calculator http://xim3-app.herokuapp.com/conv?utf8=%E2%9C%93&commit=DPI+Calculator (http://xim3-app.herokuapp.com/conv?utf8=%E2%9C%93&commit=DPI+Calculator) to use similar settings..anyways i use something similar to this tuff for ads, sub config with standard and 1.3 xy value with maybe 5.00 slower aim and i have it activated with my fire button that way i can ADS fast once i spot the target i can lock in with the sub config and control recoil by firing...anyways great post thanks

I never thought to make a subconfig for when firying, to make the recoil more predictable and the shoot more accuracy, thanks for the idea  ;D
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: MonkeyStalker on 06:30 AM - 05/04/15
Thanks RML. As usually each one of us owe you a beer or some legalized.   Peace.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: PhiZaRoaH on 08:47 PM - 05/06/15
^ Sorry for the delayed response. I highly recommend the G502 but I'm a Nav user and need ALOT of buttons. Honestly though, even if I used a keyboard I think I would still purchase one. It's a little small but it has a great sensor. It's definitely one of the preferred mice used by members right now.

I have no idea how anyone uses a gamepad either and I grew up console gaming haha..

You can train the G502 sensor to your desk surface, so I think it would work out fine for you.

In my testing i have found 4 mice to be the best for me. These are in no particular order.

1. FinalMouse 2015
2. G502
3. 2013 Deathadder
4. Zowie Fk1(next i will try the Za11 that just dropped)

If the Zowie's scroll wheel worked i would have kept it.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: Pustekuchen on 04:30 PM - 06/11/15
Can you please update your curves to the new format like this


>>> XIM4 [Mouse Ballistics] START PASTE >>>
X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANQAwADUAMQAyABAgMEBQYHCAlK3IyMjIyMjIyMjI:X4MB
<<< XIM4 END PASTE <<<

thx
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: thepr0 on 01:38 AM - 06/13/15
I like the final mouse but i had to stop using it something weird about the sensor kept trowing me off. It might be because of how light weight it is but i didnt find it better than thr other 3 you mention...if you decide to get the new zowie please let me know how it performs


^ Sorry for the delayed response. I highly recommend the G502 but I'm a Nav user and need ALOT of buttons. Honestly though, even if I used a keyboard I think I would still purchase one. It's a little small but it has a great sensor. It's definitely one of the preferred mice used by members right now.

I have no idea how anyone uses a gamepad either and I grew up console gaming haha..

You can train the G502 sensor to your desk surface, so I think it would work out fine for you.

In my testing i have found 4 mice to be the best for me. These are in no particular order.

1. FinalMouse 2015
2. G502
3. 2013 Deathadder
4. Zowie Fk1(next i will try the Za11 that just dropped)

If the Zowie's scroll wheel worked i would have kept it.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 08:58 AM - 06/13/15
Can you please update your curves to the new format like this


>>> XIM4 [Mouse Ballistics] START PASTE >>>
X4MB:AAAAGgA0AC4AMAAwAC4AMgAwADEANQAwADUAMQAyABAgMEBQYHCAlK3IyMjIyMjIyMjI:X4MB
<<< XIM4 END PASTE <<<

thx

I'm currently playing a lot of Witcher and Destiny. I will be revisiting this soon though, I have some other updates I want to add a well.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 03:03 PM - 07/15/15
Hi mate
one question.. Do you mean to do it from PC? "Xim 4 start paste
Xim 4 end paste"
Or is it possible to do from smartphone xim manager?
Thanks.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 09:31 AM - 07/17/15
Hi mate
one question.. Do you mean to do it from PC? "Xim 4 start paste
Xim 4 end paste"
Or is it possible to do from smartphone xim manager?
Thanks.

Yes :)
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: Eryxis on 09:38 AM - 07/17/15
To do it from an android, hold down your finger over the code until the copy/past box shows up, then hit the "select" button of the webpage.  It will highlight the exact part of the code you need.  Then hit the copy button and use your android multitask option to open Xim4 manager, hit the paste button and the curve will copy itself.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 09:45 AM - 07/17/15

Hi mate
one question.. Do you mean to do it from PC? "Xim 4 start paste
Xim 4 end paste"
Or is it possible to do from smartphone xim manager?
Thanks.

Yes :)
Grate ;)
I will test it all next week. You're the man.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 10:09 AM - 07/17/15

To do it from an android, hold down your finger over the code until the copy/past box shows up, then hit the "select" button of the webpage.  It will highlight the exact part of the code you need.  Then hit the copy button and use your android multitask option to open Xim4 manager, hit the paste button and the curve will copy itself.
Thanks mate.
Title: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 10:46 AM - 07/28/15
Hey some questions I have : the first picture is F9 and after F8....Do we miss first F9 HIP sensitive setting Picture?
Another question do i need keyboard to activate al the Profiles like F8,F9,?
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 11:09 AM - 07/28/15
Hey sone questions I hev: the first picture is F9 and after F8....Do we miss first F9 HIP sensitive setting Picture?
Another question do i need keyboard to activate al the Profiles like F8,F9,?

Ha ... I have an "Operator" and a "Specialist" config. Looks like I got them mixed up. Doesn't really matter though, I use the same HIP sens for both. I activate one with F8 and the other F9.

I've been slacking on updating a few threads, too many other things going on. The wife is going out of town next week. I will update then.  :)
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 11:19 AM - 07/28/15
Thanks for your time man.
Title: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 10:59 PM - 07/28/15
One part Setup is done well for my profile , same for both bfh/bf4.(for special setting for professional/sniper want to do later when will have keyboard(?) en more time to understand all )
Why i cant throw grenade
I don't understand I have same configuration in Battlefield 4 and there works fine maybe I have to look in the game settings hardline ...

Ballistics code don't work for bf4.

I test my shooting skills in test range and it feels really good I'm so glad I made the step after more than 20 years gaming with controller hallelujah xim 4 ever.
(Nothing special for some professionals like RML but I just put here the video )
 https://youtu.be/THNojTP4O-Y
P.S. Would be super RML if whenever you have time to watch a part of it and if you have to give some advise to add something in settings."whenever you have a time" ;).
Grate support and community.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 12:57 AM - 07/29/15
Where do I find good settings for flying with Black Bird and Apache helicopter? With Jet I Think is difficult without turn assist. 
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 12:59 AM - 07/29/15
As I understand you have for each game six xim profiles and sub profiles. Example : Battlefield  hardline /operator/professional/helicopter/ice cream van. Also you have five extra  profiles from mouse LGS.

does it means that you have to make six extra activate key buttons or one to circle true (for this is necessary keyboard and pc LGS or can done without keyboard or LGC?). Each profile have a color it makes it easy to detect.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 08:32 AM - 08/03/15
As I understand you have for each game six xim profiles and sub profiles. Example : Battlefield  hardline /operator/professional/helicopter/ice cream van. Also you have five extra  profiles from mouse LGS.

does it means that you have to make six extra activate key buttons or one to circle true (for this is necessary keyboard and pc LGS or can done without keyboard or LGC?). Each profile have a color it makes it easy to detect.

For BF Hardline I only have Two profiles in Xim manager, Operator and Professional. I have two because of the spotting and Long Range snipe setup I us with Professional. Within both Profiles I have Sub Configs for vehicles. I don't suggest using the Long range snipe sub any more until OBsIV fixes sub configs. It's just too hard to use and can create some real issues with mixing up your configurations.

As far as Sniping tips go, here's a thread I created awhile back.
http://xim4.com/community/index.php?topic=38649.msg485428#msg485428

Here's a thread that talks about Main and Sub configs. How they currently work and what's wrong with them. Read it if you want further understanding on what I mean about using the Long Range sub config. http://xim4.com/community/index.php?topic=40458.msg503012#msg503012

As far as LGS goes, I only have 1 profile in LGS that's used for BF4 and BFH. LGS is only messed with to either make macro's or to setup the mouses buttons so that the Xim recognizes them. For example changing the DPI up and down buttons to a button on your KB such as shift or something. The XIM won't recognize those buttons otherwise.

Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 08:47 AM - 08/03/15

As I understand you have for each game six xim profiles and sub profiles. Example : Battlefield  hardline /operator/professional/helicopter/ice cream van. Also you have five extra  profiles from mouse LGS.

does it means that you have to make six extra activate key buttons or one to circle true (for this is necessary keyboard and pc LGS or can done without keyboard or LGC?). Each profile have a color it makes it easy to detect.

For BF Hardline I only have Two profiles in Xim manager, Operator and Professional. I have two because of the spotting and Long Range snipe setup I us with Professional. Within both Profiles I have Sub Configs for vehicles. I don't suggest using the Long range snipe sub any more until OBsIV fixes sub configs. It's just too hard to use and can create some real issues with mixing up your configurations.

As far as Sniping tips go, here's a thread I created awhile back.
http://xim4.com/community/index.php?topic=38649.msg485428#msg485428

Here's a thread that talks about Main and Sub configs. How they currently work and what's wrong with them. Read it if you want further understanding on what I mean about using the Long Range sub config. http://xim4.com/community/index.php?topic=40458.msg503012#msg503012

As far as LGS goes, I only have 1 profile in LGS that's used for BF4 and BFH. LGS is only messed with to either make macro's or to setup the mouses buttons so that the Xim recognizes them. For example changing the DPI up and down buttons to a button on your KB such as shift or something. The XIM won't recognize those buttons otherwise.
thanks
It is working , I set helicopter profile with different reload enter button as activator.now i enter it and it switches to heli mode   i am at the good way with understanding, its all new for me and in English.
 You are the man!
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: Kill-Joy on 06:43 PM - 08/05/15
Any way someone on ps4 can help me get this setup, I'm on iOS so I have to enter it manually based of pics, and mine looks slightly different in the way my window has slightly different layout (when connected to Xim and in the iOS app.
Anyways shoot me a psn msg and say ur from Xim fourm and we can chat in a psn chat- thanks!
Psn: Ak-Kill_Joy
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: VITODATHO on 08:24 PM - 08/06/15
I notice jittery movement of mouse I compared with DS4 , its like playing game on 60f and 30 frames rate, how can I reduce it?   
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: Johnny on 02:40 PM - 10/05/15
@RML - is there any chance you could update your setup on Hardline (ballisitics and corrections), or possibly post your whole current config? :)
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: moniray on 08:27 AM - 04/27/16
The ballistics codes dosent work with the latest Firmware please fix it, Anybody knlws wherw i can get ballistics that works?
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 05:48 AM - 04/28/16
The ballistics codes dosent work with the latest Firmware please fix it, Anybody knlws wherw i can get ballistics that works?

I lost all of my settings for this game long time ago during a firmware upgrade. I don't play it anymore, sry. Just try to create the same curves via the pics. :)
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: leobarbosag on 07:14 PM - 09/05/16
someone could post their profile settings , vehicles and ballistic curves??

Thanks for help.
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: moniray on 12:28 PM - 10/21/17
The ballistics codes dosent work with the latest Firmware please fix it, Anybody knlws wherw i can get ballistics that works?

I lost all of my settings for this game long time ago during a firmware upgrade. I don't play it anymore, sry. Just try to create the same curves via the pics. :)

Pics is gone :'( do you still have them and can reupload them? I still Love this game and all my settings got deleted when i uppgraded firmware :(
I would love to have the ads curve for professional
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: RML on 06:24 PM - 10/21/17
Wow! Haven't seen this thread in awhile. Do the codes not work?
Title: Re: Hardline: My Advanced Setup
Post by: moniray on 10:56 PM - 10/21/17
Code dosent work and pics is goone is it someway to translate codes for operator to latest firmwire? Before i changed by looking at the picture.
Your ballistics is the best i use them all to diffrent games