XIM Community

General Category => General Discussion => Topic started by: Skymutt on 09:28 AM - 03/14/08

Title: Is it me, or are PMs not working?
Post by: Skymutt on 09:28 AM - 03/14/08
I've sent a couple PMs lately, and gotten no replies.  I would think people are ignoring me, but there is nothing in the outbox either, so I don't even know if they've actually been sent/received.
Title: Re: Is it me, or are PMs not working?
Post by: miraged on 09:52 AM - 03/14/08
Send me one and I tell you if I got one :P.
Title: Re: Is it me, or are PMs not working?
Post by: derektm on 09:53 AM - 03/14/08
I've sent a couple PMs lately, and gotten no replies.  I would think people are ignoring me, but there is nothing in the outbox either, so I don't even know if they've actually been sent/received.

I got your PM. Wait for XIM 2  ;D
Title: Re: Is it me, or are PMs not working?
Post by: Ding Chavez on 09:58 AM - 03/14/08
I have sent some PMs and did indeed get a response but there is nothing in my outbox.  I am assuming the outbox is busted…
Title: Re: Is it me, or are PMs not working?
Post by: derektm on 10:17 AM - 03/14/08
I have sent some PMs and did indeed get a response but there is nothing in my outbox.  I am assuming the outbox is busted…

To have a message saved in your outbox you must check off "Save a copy in my outbox".
Title: Re: Is it me, or are PMs not working?
Post by: Skymutt on 12:47 PM - 03/14/08
Ok, put one strike in the Id10T column for me, for not reading the instructions when sending a PM. 


Derek, I am waiting for XIM2 (enthusiastically so)  I just wanted to get a handle on building supplies so I could have everything in place when the boards are available.