XIM Community

XIM APEX => Member Projects => XIM APEX Discussions => XIM Link => Topic started by: sirocc0 on 09:44 AM - 03/21/22

Title: Found a New Bug :)
Post by: sirocc0 on 09:44 AM - 03/21/22
This is 100% reproducible for me. While xim link is active (accepting inputs), if I had a button on my Xbox Elite 2 plugged into my pc, it crashes it immediately. It's like it can't understand the data coming from it. So I been powering off my xbox controller on my desk so I don't hit it accidentally.
Title: Re: Found a New Bug :)
Post by: Od1n on 07:44 AM - 03/22/22
Hey,

what version of XIM Link are you using? The lasted one added support for the Elite controller and its additional buttons (paddles).
Title: Re: Found a New Bug :)
Post by: sirocc0 on 12:08 PM - 03/28/22
beta 1.4.2! ill see if any newer ones are out
Title: Re: Found a New Bug :)
Post by: Od1n on 08:14 PM - 03/28/22
The latest one is version 1.5 i think, there have been lots of changes since then. Try the new one and let us know how it works out! :)
Title: Re: Found a New Bug :)
Post by: sirocc0 on 09:00 PM - 03/28/22
I wasnít able to find it! Iíll take another look. Thank you!
Title: Re: Found a New Bug :)
Post by: sirocc0 on 10:37 AM - 03/29/22
The latest one is version 1.5 i think, there have been lots of changes since then. Try the new one and let us know how it works out! :)

I donít think 1.5 ever got a public release! Hereís to hoping!
Title: Re: Found a New Bug :)
Post by: Teiloq on 03:42 PM - 04/30/22
Where I can get the 1.5 version ?