XIM Community

[ACTIVE] XIM4 all devices recognized but not responding  (Read 34 times)

Offline chodenn

  • Member
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • Gamertag: Bob ross stan
I have everything updated to the latest firmware. Using xbox lunar white controller, g502 mouse and g13 pad. It takes a ridiculous amount of wiggling and frustration to make it work. It will all eventually randomly work just takes a ridiculous amount of time for it to do so. Happens every time my controller is moved or unplugged. Have also tried different controllers and cables.

Thank yaa
« Last Edit: 05:39 PM - 07/09/18 by mist4fun »

Offline mist4fun

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Posts: 43587
    • View Profile
Re: XIM4 all devices recognized but not responding
« Reply #1 on: 05:38 PM - 07/09/18 »
Welcome to the community. What are you wiggling in order for it to function, just the controller? This is a common issue and points to either a cable issue, a cable fit issue, or an issue with the controller port. I would start by testing data cables that you don't have now. If this doesn't help you may want to test another controller.

If you find that the micro usb cables you have on hand are not resolving the issue then I recommend trying cables by amazon or anker.

https://www.amazon.com/Anker-3-Pack-PowerLine-Micro-USB/dp/B015MJLEUS
https://www.amazon.com/AmazonBasics-Male-Micro-Cable-Black/dp/B0719H12WD
Have a problem with your XIM4? Find a solution in the XIM4 Support FAQ
XIM4 User Manual   |   XIM Instructional Videos